Aktywne Wpisy
NoMoreTearsJustSmile +213
Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @m__b i @a__s Wierząc w ich przemowy, uwierzyłam że dostanę odznakę "Sylwester z Wykopem". Odmówiłam wszystkim zaproszeniem na imprezy i domówki, żeby spędzić Sylwester z Wykopem. Jestem na ten moment jedną odznakę w plecy. A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć tym ludziom tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nich na pw... Będę szykowała pozew zbiorowy. Proszę o
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Ta cała obrona mediów to tylko zasłona dymna żeby nie było widać jak bardzo pali im się grunt pod nogami".
"Pokazanie ułaskawionego Kamińskiego i Wąsika jest tylko po to by pisowcy nie bali się walczyć do samego końca, nawet jak mają ich skazać za wałki które zrobili".
Nie, napisałem dwa zdania i już mnie głowa boli od próby myślenia tym sposobem. Serio, nie rozumiem ludzi którzy w ten sposób przedstawiają rzeczywistość.
#polityka #bekazpisu #gownowpis
Pali się budżet państwa i zadłużenie zostawione po pisowcach a ci jeszcze 800+ wprowadzają xD
@SzycheU: likwidacja różnych funduszy, oszczędzenie po miliardzie z wydatków KP i KPRM, niedotowanie TVP, niedotowanie fundacji srankiewiczów i innych kukizów może sprawić że zakończymy rok z połowę mniejszym deficytem niż zakładał pis ;)
Wzrost dzietności był jednorazowym strzałem w słupkach a co do kwestii finansowej to warto zobaczyć jak spadła siła nabywcza 500 zł od 2015 roku.