Aktywne Wpisy

asdfiksowy +33
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

Sa na to jakies fajne wyscigi, symulacje latania/pociagow?
Tez jestem ciekaw czy sa jakies appki zwiazane z astronomia?
#quest3 #quest #oculus #vr
Samodzielna apka do latania, a nie pcvr to jedynie polecić moge glider sim. Z tym, że nie jest idealna, jest mocno rzygogenna jak przesadzisz z akrobacja, ale nic lepszego nie znalazłem. (ocenilbymbym ja 6/10). Ma sporo zwolenników, bo na rynku tego typu gier cisza...
Pcvr jak masz mocnego kompa to zostaje Microsoft flight simulator.
Do wyścigów to astetto corsa. Vr + kierownica.
Jak się zdecydujesz na glider sim to łap
Nie mam PC.
Z symulacji latania masz jeszcze iron man ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Opiochoinka: Są:
Wyścigi: https://vrdb.app/quest/index_eu.html?genre=Racing
Jeszcze mam pytanie czy sa jakies paski 3rd party z ktorymi bede w stanie uzywac sluchawki Momentum 4 lub Sony Xm4?
I orientujesz sie jak to jest z video? W sensie czy no film pod SteamVR zadziala na Quest 3 i vice versa?
Bo filmy widze sa do pobrania pod rozne urzadzenia w roznych formatach.
Co do pasków to ciężko powiedzieć niestety, ja używam słuchawek Koss KSC75 i pasują do praktycznie wszystkich. Najlepiej używać słuchawek przewodowych bo bluetooth w Quest ma sporego laga (bo gogle nie maja osobnego chipu BT).
Czasem jakis film ale ogolnie nie.