Aktywne Wpisy

Umeraczyk +22
To jest na niezłych pigułach pisane xD
Komentarze ciąg dalszy porywającej historii
Komentarze ciąg dalszy porywającej historii

źródło: temp_file5289099023055702409
Pobierz
swango +45

źródło: temp_file1806381178478356255
Pobierz
Wczoraj byłem w Katowicach u musiałem podjechać kilka przystanków tramwajem, pamiętam że wcześniej na 1000% normalnie kupowałem bilet z aplikacją, teraz zresztą tez aplikacja działa normalnie, ale za każdym razem kiedy próbowałem kupić bilet, kazała mi zeskanować kod qr w tramwaju (przy okazji p---s w odbyt kibolowi Ruchu Chorzów, który postanowił na kody QR nakleić te wasze śmieszne naklejki z logiem klubu)
No ale znalazłem jeden i nie zadziałało. Za każdym razem błąd i nie mogłem kupić biletu.. Próbowałem tak długo aż dojechałem do przystanku docelowego to wysiadłem. Nie mogłem kupić u kierowcy bo byłem w drugim wagonie, a nawet nie wiem czy w Katowicach jest taka możliwość.
Na powrót ogarnąłem tę aplikację Transport GZM, która też za nic nie chce działać, po rejestracji i doładowaniu konta(za chyba 20 razem załapała), każde włączenie kończy sie "Sesja wygasła, zaloguj się ponownie" a po ponownym zalogowaniu jak chciałem kupić bilet to się sama wyłącza, a po ponownym włączeniu znów sesja wygasła i tak w kółko xD
Wkurzyłem się i na dworzec pojechałem taksówką.
No i na przyszłość chcę zapytać, czy to chwilowe problemy z jakdojade czy lepiej ogarnąć inną aplikacj?
Ale nie wiem jakie są alternatywy więc dalej jej używam xD
Innym razem nie potrafiło mi pokazać biletów - skanuj, błąd, skanuj, błąd - jeb blokada konta na 60s. Kolejna jazda za free.
Tylko czekam aż ktoś się do mnie p----------i, że bez biletu jadę :|
@RRybak Ta, mam to samo XD Bileciki kupione, wchodzę se do busa, a tu aplikacja mnie wylogowała, no i--------o
Alternatywne apki:
- mobileMPK;
- Transport GZM (przewoźnika);