@jmuhha: moje przewidywania - manipulacja stanie sie po prostu bardziej subtelna. Taka, ze juz nie trzeba bedzie miec IQ ponizej 80 zeby sie lapac, tylko tak od 85 w dol.
Nie może być gorzej niż bylo. Oglądałem wiadomości na TVP przed samymi wyborami pomagając swoim dziadkom. To było straszne przeżycie. Nie sądziłem że telewizja Polska była w stanie tak szczuć jednych ludzi na drugich.
@jmuhha: Będą robić to samo co PiS, ale z zachowaniem pozoru profesjonalizmu. Nadal będzie stronniczo. Nie zapominajmy, że żądza władzy jest taka sama niezależnie od frontu politycznego. Jeśli zobaczą, że coś mogą zrobić to to zrobią, byle ciągle poszerzać władzę.
@jmuhha: Na dwoje babka wróżyła. Opcja ZŁA: PO nie wyciąga wniosków i zrobi nam TVN2. PiS pokazał, że można zrobić media do cna szmatławe, rynsztokową szczujnie niczym w Białorusi i Rosji i ryć beret starszym ludziom. Ciężko w to uwierzyć, ale to PRZESZŁO! Opcja Pozytywna/neutralna: zauważyli, że gebelsowska partyjna szczujnia przynosi efekt odwrotny do założonego i pis więcej stracił na takiej żenującej tępej propagandzie, więc będą się hamować, ewentualnie nie
@jmuhha Az mi się przypomina wykop 10 lat temu jak każdy chwalił PiS i mówił jaka to zła PO i co ty gadasz, od lat nastąpiła zmiana i za parę lat znowu to samo XD
Środowiska z głównej będą miły sraczke o powrót PrOpagadandy po jednym przychylnym komentarzu dla członka partii rządzącej i dwóch nieprzychylnych dla konfiarzy
@jmuhha: nastroje się zmienią i to pewne. Co więcej będą narzekania,że spodziewano się czegoś innego .Co do telewizji to już takiej tępej propagandy nie zobaczymy bo ta będzie inteligentniejsza,że nawet niektórzy się nie połapią,że to propaganda
W poście możecie zostawić krótką notkę do siebie.
#tvpis #sejm #jmuhha #polska
Opcja Pozytywna/neutralna: zauważyli, że gebelsowska partyjna szczujnia przynosi efekt odwrotny do założonego i pis więcej stracił na takiej żenującej tępej propagandzie, więc będą się hamować, ewentualnie nie