Wszyscy mają #wykopaka, mam i ja ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Moim Mikołajem w tym roku okazał się @Phillippus Paczka dotarła do mnie pod koniec zeszłeog tygodnia, ale dopiero teraz miałem czas się z wami nią podzielić. Mimo, że trochę zamoczona, to zawierała bardzo fajną zawartość. Bardzo spodobała mi się deska, aż szkoda jej używać, by jej nie porysować (。◕‿‿◕。) Choć wolę drewniane, bo bardzo boję się, że ta ze łątwo się potłucze, to obiecuję, że będę uważać (✌︎ ゚∀゚)☞ Kubeczek też bardzo fajny, będzie mi towarzyszył jak będę ogrywał nowego Spider-Mana ʕ•ᴥ•ʔ Książki też w moim guście, bardzo mnie też cieszy, że wybrane były z polecenia mireczka @Phillippus, a nie losowo wybrane z półki z empik (⌐͡■͜ʖ͡■) Słodycze poczekają na lepszy okres po świętach, ale magnes już zajął miejsce na lodówce obok innego kupionego na lotnisku w Londynie (jedyny jaki mam, więc ten też jest teraz równie cenny ( ͡°͜ʖ͡°)). Piwko wypiję w urodziny (bo też mam niedługo (⌐͡■͜ʖ͡■) ). I doceniam za kreatywność z memem, bardzo się uśmiałem ( ͡°͜ʖ͡°) Cieplutko dziękuję i życzę Wesołych Świąt mirku! (⌐͡■͜ʖ͡■)
#pokazpake #wykopake
źródło: IMG_20231215_201848
Pobierzźródło: IMG_20231215_201602
Pobierz