Aktywne Wpisy
DrCieplak +55
Jutro usuwam konto. Fajnie się tu bawilem ale w październiku dotarło do mnie ze ten portal jest pełen zwolenników Tuska a mnie to obrzydza. Od 2 miesięcy na mikroblogu masowe fapowanie do Tuska i PO. PiS i Morawiecki wyciągnęli ten biedny postkomunistyczny kraj z bagna i zbudowali państwo dobrobytu w 6 lat. To nie tak że fani Tuska tego nie widzą, to tak że oni mają dysonans poznawczy, że jak to nie
Cinek2423 +30
Powiem Wam szczerze że żyłem wtedy kiedy rządził Tusek Chytrusek i wtedy wielkie G.... było i życze wszystkim tym co na niego głosowali aby pozabierali te wszystkie dodatki i zmiany które poprzedni rzad wprowadził bo oni chociaż jak coś obiecywali to tak robili. Przyjdą znowu czasy o których zapomnieliście i znowu bedziemy jeździć do niemiec na szparagi....

A to ciekawe,
w Polszy już 882.5tys osób wykazuje przychód z tytułu najmu. - Źródło YouTube
Polska ma "W końcu czerwca 2023 r. ludność Polski liczyła 37698 tys. osób.
W miastach mieszkało 22447 tys. osób (60 proc. populacji)." - Źródło Forsal.
61,8% mieszkańców Polski jest w wieku produkcyjnym,
20,2% mieszkańców jest w wieku poprodukcyjnym.
Te osoby należy wykluczyć - 17,9% w wieku przedprodukcyjnym
Wychodzi nam na to że w 2022 roku co 42 dorosły Polak miał mieszkanie na najem :),
a prawdopodobnie w 2023 dobijamy już do co 37-Polaka który ma 2 mieszkania :P
Czyli co?, średnio mamy gołąbki XD
Linki
https://youtu.be/xwat_suhSkg?si=sOxQ9onrJNp2bJ4a&t=150
https://forsal.pl/gospodarka/demografia/artykuly/9322974,polska-sie-kurczy-o-ile-spadla-liczba-ludnosci-w-pierwszym-polroczu.html
Niech protestują, łatwiej wyłapać pod kontrolę xD
A za okres 5 lat to już nie będzie kara, tylko w wielu przypadkach przekroczona kwota wskazująca na przestępstwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ludzi na JDG jest więcej i prawie się zaczęli za nich brać, plus w listopadzie Biejat gardlowala.
Jakiś tam respekt mają, ale jak będzie trzeba to i do jednych i drugich się dobiorą, wystarczy że Unia da jakąś rekomendacje i już z górki pójdzie, politycy czyste ręce unia zmusila
Oby. Bo jak zaczną się brać za ludzi będących "driverami" konsumpcji i przynoszącymi podatki i VAT od zagranicznych kontrahentów to w tym kraju co zostanie poza osobami do których trzeba dopłacać?