Wpis z mikrobloga

opinie o firmie budowlanej z pod krakowa creative bau

Ale zdajesz sobie Mireczku sprawę, że firm o nazwie Creative Bau może być w polsce kilka / kilkanaście. Jak chcesz żeby ktoś ci napisał opinię o tej konkretnej, to doprecyzuj o którą chodzi. Podaj adres, nip, etc. no i odpowiednio otaguj temat, to może wtedy ktoś się wypowie.
  • Odpowiedz
  • 0
@DarioOo: Racja Mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pełne dane firmy to: CREATIVE BAU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, NIP6762588986, KRS0000871916,

A adres: UL. REFORMACKA 25, 32-020 WIELICZKA

Jak macie jakieś opinie to piszcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja się podzielę, skoro już nalegacie :) A tak serio to zbierałem się już dłuższy czas z napisaniem dla Was opinii o Creative Bau, ale jakoś ciągle coś ważniejszego na głowie… na przykład budowa domu z Creative Bau :) Z racji tego, że jesteśmy już z budową na finiszu, mogę stwierdzić, że wybór tej konkretnej firmy był dobrym pomysłem. Zrobiłem porządny research, zanim w ogóle zdecydowałem się na którąś z nich –
  • Odpowiedz
Potwierdzam wszystko, co kolega wyżej napisał w swojej opinii o Creative Bau. Ja co prawda budowałem z nimi kilka lat temu, ale do teraz dom stoi, więc jak sądzę gdyby miało coś być nie tak, to by już wyszło. Tymczasem z domem nic kompletnie się nie dzieje, nie popękały ściany, nie przecieka dach – jednym słowem jest zbudowany tak, jak powinien być. Z tego co pamiętam nie miałem też żadnych problemów z
  • Odpowiedz
Widzę, że trzeba trochę ożywić ten wątek z opiniami o Creative Bau bo coś kiepsko idzie :) jak dobrze poszperasz to w sieci pojawiło się ostatnio trochę świeżych opinii na ich temat, wygląda na to, że coraz więcej ludzi chce się nimi dzielić. Sam udzielam się w kilku miejscach, więc jak będziesz chciał namiary to daj znać. A tymczasem tu napiszę o Creative Bau kilka słów, bo według mnie firma serio zasługuję
  • Odpowiedz
Kiepsko idzie, bo wszyscy zajęci budową :) w końcu sezon ruszył i trzeba nadrobić tę przydługą zimę :) Ja co prawda już nie buduję z Creative Bau, ale współpracowałem z nimi, zanim jeszcze byli sławni i zakładano o nich wątki z opiniami na forach :) W każdym razie teraz buduje z nimi mój dobry znajomy i na bieżąco zdaje mi relację – między innymi dlatego, że to na podstawie mojej pozytywnej opinii
  • Odpowiedz