Wpis z mikrobloga

@OgolnieRzeczBioracGeneralnie: Pożyczasz i oddajesz na terenie strefy. Pomiędzy możesz wyjechać ze strefy. Jeżeli pożyczasz na 24h, to w tym czasie możesz wyjechać ze strefy, wysiąść z samochodu, zamknąć go, wrócić później i jechać dalej. Ważne, żeby na zakończenie wynajmu wjechać do strefy i tam go "oddać" (czyli zakończyć wynajem w apce, co też zamknie samochód).
  • Odpowiedz
@cochese: Wydaje mi się, że orientujesz się w temacie, więc jeszcze jedno pytanie. Czy możliwa jest podróż takim autem wypożyczonym na 24h w jedną stronę z Krakowa do Wrocławia gdzie również jest strefa trafikarów? Potrzebuję coś tam zawieźć Dacią Dokker a wróciłbym z powrotem pociągiem bo jednak taniej.

Wołam jeszcze @Traficar o ile Pana nie zwolnili z pracy xd
  • Odpowiedz
Czy możliwa jest podróż takim autem wypożyczonym na 24h w jedną stronę z Krakowa do Wrocławia gdzie również jest strefa trafikarów? Potrzebuję coś tam zawieźć Dacią Dokker a wróciłbym z powrotem pociągiem bo jednak taniej

@OgolnieRzeczBioracGeneralnie: Sam nie próbowałem, ale strona https://traficar.pl/pomoc/przejazdy-miedzymiastowe/ mówi:

Czy mogę zakończyć wynajem samochodem dostawczym w innym mieście?

Niestety nie. Przejazdy międzymiastowe dotyczą tylko i wyłącznie samochodów
  • Odpowiedz