Aktywne Wpisy
L3stko +6
Kojarzycie sprawę tweeta z groźbą ataku na Sejm? Nie mam zamiaru nikogo bronic bo sam również krytykowałem gościa, ale robi się ciekawie. Osoba o której była mowa w tamtym znalezisku zgłosiła na policji przejęcie swojego konta twitterowego. Jeśli faktycznie to nie on pisał, kolejny raz okaże się, że wykopki to wieśniaki z widłami i pochodniami.
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Afrojohny +7
Dworzec w Katowicach o tej porze to jest jakiś inny wymiar XDDD
#!$%@? mnie ta granica intelektualna między ciemnogrodzkim PiS'em a całą resztą rozwiniętych intelektualnie ludzi.
PiS potrafi tylko krzyczeć, drażnić, straszyć, wyzywać podobnie jak polityka rosyjska czy białoruska generalnie gorzej niż kraje 3 świata.
A cała reszta zachowuje spokój, dąży do zjednoczenia, wspólnej solidarności, lepszego życia, ułatwia prowadzenie rodziny czy tez biznesu aby własnie tą rodzinę utrzymać.
HA TFU NA PiS'owców!
Na to własnie głosowało 63% społeczności. #polityka
- krzyki
- skandowania w tym jakiegoś "GOOOOŁ"
- ostentacyjne odracanie się plecami do przemawiającego premiera
- prowokowanie bójki w sejmie, naruszenie nietykalności fizycznej + zniszczenie czyjejś własności
Ty jedyne co umiesz, to wyzywanie ludzi i nazywanie ich pisowcami, jak widać bronienie
OP postawił śmiałą tezę
Nikt nie mówi, że koalicja jest krystaliczna, ale to przepaść obyczajowa względem bardzo brudnych zagrywek jakich PiS już nas przyzwyczaił przez lata.
Napaść fizyczna - wyrwał kartkę z kłamliwą
@Vraagno: o #!$%@?, ale odklejka xD no ale nikt kto jest rozwiniety intelektualnie nie musi sobie i wszystkim wokolo powtarzac, ze jest rozwiniety intelektualnie
XDDDDD
Słuchałeś którejkolwiek posłanki lewicy?
@Vraagno: xD