Wpis z mikrobloga

#sejm
#!$%@? mnie ta granica intelektualna między ciemnogrodzkim PiS'em a całą resztą rozwiniętych intelektualnie ludzi.

PiS potrafi tylko krzyczeć, drażnić, straszyć, wyzywać podobnie jak polityka rosyjska czy białoruska generalnie gorzej niż kraje 3 świata.

A cała reszta zachowuje spokój, dąży do zjednoczenia, wspólnej solidarności, lepszego życia, ułatwia prowadzenie rodziny czy tez biznesu aby własnie tą rodzinę utrzymać.

HA TFU NA PiS'owców!

Na to własnie głosowało 63% społeczności. #polityka
  • 30
@Reretos sorry, ale dyskusję na poziomie to mogę prowadzić z kimś innym niż żałosny partyjny beton. Sam kontekst tej sytuacji był kuriozalny, ale manipulacje i robienie szamba macie udoskonalone do perfekcji stąd tylko szambo rozumiecie i na nic więcej nie zasługujecie. Won na śmietnik historii.
@sidhellfire: W sensie z samymi sobą poklepujecie się po tyłkach? Zadałem proste pytania, gdzie macie ten rzekomy poziom, którym tak się różnicie od PiSu. W ciągu zaledwie ostatniego tygodnia
- krzyki
- skandowania w tym jakiegoś "GOOOOŁ"
- ostentacyjne odracanie się plecami do przemawiającego premiera
- prowokowanie bójki w sejmie, naruszenie nietykalności fizycznej + zniszczenie czyjejś własności

Ty jedyne co umiesz, to wyzywanie ludzi i nazywanie ich pisowcami, jak widać bronienie
@Reretos ale ja nie bronię "swoich" posłów. Mówię tylko, że jesteś zakłamanym pajacem na partyjnej smyczy i #!$%@? logikę demonizując brak taktu aby wybielić #!$%@? partii, która niszczyła kraj przez dwie kadencje, ale mogę tłumaczyć to godzinami i tak ostatecznie zrozumiesz tylko jedno - #!$%@?. Po czym zaczniesz znów biadolić jaki to niski poziom prezentuję, bo nie popieram śmieci, którzy karmią twoje upartyjnione ryło. W żadną dyskusję nie ma sensu się z
@sidhellfire: Ja nawet za pisem nie jestem, co można łatwo wywnioskować, choćby czytając dowolne moje komentarze. Ale twój poziom jest taki właśnie jak prezentujesz
OP postawił śmiałą tezę

#!$%@? mnie ta granica intelektualna między ciemnogrodzkim PiS'em a całą resztą rozwiniętych intelektualnie ludzi.

PiS potrafi tylko krzyczeć, drażnić, straszyć, wyzywać podobnie jak polityka rosyjska czy białoruska generalnie gorzej niż kraje 3 świata.

A cała reszta zachowuje spokój, dąży do zjednoczenia, wspólnej solidarności,
@Reretos jesteś za konfą czyli za PiS - popierasz populizm, zamordyzm i kumoterstwo. Tyle w temacie. Po prostu udajesz, albo wręcz okłamujesz samego siebie i oczywiście szczujesz na nowy rząd symetrystycznymi pierdami - no co za przypadek xD Jawiemodkogowy_są.jpg

Nikt nie mówi, że koalicja jest krystaliczna, ale to przepaść obyczajowa względem bardzo brudnych zagrywek jakich PiS już nas przyzwyczaił przez lata.
Napaść fizyczna - wyrwał kartkę z kłamliwą
@sidhellfire: Tak napaść fizyczna. Dziewczyna za wyrwanie tęczowej torby dostała karę bezwzględnego więzienia. Tutaj powinno być tak samo. Prawdopodobnie nawet nie zostanie odebrany mu immunitet
@Vraagno

A cała reszta zachowuje spokój, dąży do zjednoczenia, wspólnej solidarności, lepszego życia, ułatwia prowadzenie rodziny czy tez biznesu aby własnie tą rodzinę utrzymać.

XDDDDD

Słuchałeś którejkolwiek posłanki lewicy?