Test na inteligencję dla PiSowców, bo widzę, że dyskusja ruszyła.
Kaczynski miał przez 8 lat wszystkie możliwie dostępne służby. Pełen dostęp do informacji i narzędzi inwigilacji. Do tego nawet nielegalne narzędzia jak Pegasus.
I chcecie mi powiedzieć, że gdyby miał dowody na to, że Tusk jest niemieckim agentem to by tego nie wykorzystał? Nawet w kampanii? Odtajnili strategiczne plany obrony Polski, a dowodów na to że Tusk jest agentem nie.
Może nie idźcie za wodzem w stronę szaleństwa. Taka rada.
@decentralizacja gdyby nie wojna na Ukrainie to by palcem nie ruszyli w temacie zbrojeń. Zapomniałeś czasy Macierewicza? Misiewicza? Skłócenie nas z każdym możliwym sąsiadem i do tego sojusz z największą onuca w regionie, Orbanem. Jak łapiesz piękne obrazki Blaszczaka w tle z Abramów to średnio masz pojęcie o szerszej perspektywie. Do tego nie wiem czy wiesz ile z tych umów to umowy ramowe a nie na zakup. Łykasz propagande bez zastanowienia. Armia
@WypadlemZKajaka: ale ja wiem że robią/robili to nieudolnie i głupio. Ale nie byli opcją która otwarcie proponuję przyjęcie dominacji Rosji a może i pierwszeństwem prawa Rosji, lub CSTO czy jakiejś koaliacji Rosyjsko-Azjatyckiej, nad prawami Polski.
A PO/KO proponuje dominację prawa z EU nad prawem Polskim.
Dlatego ci pchają nas w podwładność EU (Niemcom), a PiS nie pcha nas wprost w podwładność CSTO czy jakiejś unii mongolskiej (Rosji) - mimo że głupie
Kaczynski miał przez 8 lat wszystkie możliwie dostępne służby. Pełen dostęp do informacji i narzędzi inwigilacji. Do tego nawet nielegalne narzędzia jak Pegasus.
I chcecie mi powiedzieć, że gdyby miał dowody na to, że Tusk jest niemieckim agentem to by tego nie wykorzystał?
Nawet w kampanii? Odtajnili strategiczne plany obrony Polski, a dowodów na to że Tusk jest agentem nie.
Może nie idźcie za wodzem w stronę szaleństwa. Taka rada.
#sejm #polityka #bekazpisu
@WypadlemZKajaka: jego polityką jest zbrojenie się PRZECIW m.in. Rosji, więc nie bardzo. Nie proponuje też dołączenia do jakiejś unii z Rosją.
A PO/KO proponuje dominację prawa z EU nad prawem Polskim.
Dlatego ci pchają nas w podwładność EU (Niemcom), a PiS nie pcha nas wprost w podwładność CSTO czy jakiejś unii mongolskiej (Rosji) - mimo że głupie