Aktywne Wpisy
Kagernak +253
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
SaintWykopek +83
Firma mnie znowu wysłała do innej pracy, jak na ten moment najgorszej. Przerzucasz 15-20kg bloki sera z palety na paletę przez kur...9 godzin. Kierownik trochę zna polski bo ktoś z rodziny Polak. Kierownik potrafi powiedzieć że lubi Polaków bo dobrze pracują, czy że Polacy są najlepsi bo się nie lenią, no zajebiste komentarze. Olbrzymi budynek a kawy nie mają, musiałem iść do biura żeby o nią zapytać, z takiego dzbanka z kawą
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link