Aktywne Wpisy
hlebak 0
A obłudnik już w #!$%@? leci. Wczoraj zebrał ponad 7 tysięcy, rano licznik zresetował i dodał tylko 10 godzin zamiast ponad 70h @daniel-zwierzynski @LukaszMagical
#danielmagical
#danielmagical
wykop +134
Wykopowicze,
w swoich zgłoszeniach sygnalizujecie nam, że powiadomienia z tagów powinny powrócić. Rozmowy z Wami pokazały nam jak ważna jest to dla Was funkcjonalność. Zgodnie z Waszymi oczekiwaniami, przystępujemy więc do pracy - możliwość otrzymywania powiadomień o nowych treściach w tagach powróci niebawem.
Zanim to jednak nastąpi, pokażemy Wam jak prosto i przyjemnie możecie obserwować swoje ulubione tagi za pomocą kategorii własnych dostępnych w nowym Wykopie. Zapoznaj się z filmem i daj
w swoich zgłoszeniach sygnalizujecie nam, że powiadomienia z tagów powinny powrócić. Rozmowy z Wami pokazały nam jak ważna jest to dla Was funkcjonalność. Zgodnie z Waszymi oczekiwaniami, przystępujemy więc do pracy - możliwość otrzymywania powiadomień o nowych treściach w tagach powróci niebawem.
Zanim to jednak nastąpi, pokażemy Wam jak prosto i przyjemnie możecie obserwować swoje ulubione tagi za pomocą kategorii własnych dostępnych w nowym Wykopie. Zapoznaj się z filmem i daj
LEGS + streching (wróciłem dziś późno i przez moment pomyslałem aby przełożyć trening na jutro, przepraszam (⇀‸↼‶) )
No i zaraz po treningu banan + monohydrat kokainy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#roknasilowni #narkotykizawszespoko #neverskiplegday
@maluuutki: (#) Nie , to banan, przecież napisałem ლ(ಠ_ಠ ლ)