Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw #p0lka #instagram

Czasami mam wrażenie, że p0lka chętnie związałaby się z sympatycznym Mateuszem 172cm z dobrym charakterem, ale jest jeden poważny problem -
Takim nie da się za bardzo pochwalić na instagramie i koleżaneczki, będą go niewybrednie oceniać i plotkować za plecami.
A to jest dla witaminek cenniejsze niż dobra relacja z kochającym partnerem.
analboss - #blackpill #przegryw #p0lka #instagram

Czasami mam wrażenie, że p0lka chę...

źródło: ig

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@JustTheDude dobre ma wrażenie, bo właśnie tak jest. Kobiety licza sie tylko i wylacznie z opinia innych kobiet. Nawet najprzystojniejszy facet nie sprawia, ze kobiety sa podatne na rozne sugestie, jak to, co mowia kolezanki.
  • Odpowiedz
Takim nie da się za bardzo pochwalić na instagramie

@analboss: przecież baby ogólnie nie lubią się chwalić chłopem na instagramie - wolą wrzucać tylko siebie, żeby zbierać spermiarskie komcie
  • Odpowiedz
  • 0
@Ranger:

przecież baby ogólnie nie lubią się chwalić chłopem na instagramie - wolą wrzucać tylko siebie, żeby zbierać spermiarskie komcie

Kiedy chłop jest chadem to nie ma opcji że się nim nie pochwali.
(Chyba że baba ma specyficzny model biznesowy: OnlyFans / Twitch to wtedy rzeczywiście chowa)
  • Odpowiedz
@analboss: No chyba nie xD gdybys choć trochę znał kobiety to wiedziałbyś, że nasze obecne pokolenie wolałoby zostać starymi pannami z kotami niż użerać się z przegrywem Mateuszkiem z zerowym seksapilem xD serio, to nie czasy naszych rodziców, gdzie kobieta nie była w stanie sobie poradzić na własną rękę, radzę obudzić się i przejrzeć na oczy.
  • Odpowiedz
@analboss: Ktoś będący fajną osobą z charakteru i z przeciętnym wyglądem nie ma problemu z zapoznaniem kobiety czy umówieniem się na randkę ;)) niestety zauważyłam u p0lakow taką zależność - im brzydszy, tym bardziej gburowaty i roszczeniowy i chamski xD natomiast jeśli trafi się przystojny Polak (bardzo niska szansa, ale jednak jest) to jest zazwyczaj również sympatyczny ;))
  • Odpowiedz
@DJ_QBC tak jak było na starcie - dla kobiet liczy się tylko opinia innych kobiet. Dlaczego p0lki ubóstwiaja Chodakowska/Lewandowską, a nie męskich trenerów? Ktoryś ma zasięgi u kobiet jak te dwie?
  • Odpowiedz