Aktywne Wpisy
Ninvvia +20
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +178
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
Z wymagań to: wifi, miernik prądu, możliwie dość duża moc
#inteligentnydom #smarthome #gniazdkawifi
Teraz to potrzebuje 2-3 sztuki do zasilania lampek choinkowych, więc chyba nawet takie gniazdko będzie się nudziło, bo tam pobór mocy znikomy. Zależy mi właśnie na względnym bezpieczeństwie, bo gdzieś tam po głowie chodził mi pomysł żeby do takiego gniazdka podłączyć bojler, no ale to chyba nie ma racji bytu tak jak mówisz.
Nic nie pamietam z fizyki, ale jaka grzalka? Np. 2kW przy 220v to chyba 9-10A czyli na papierze tapo sie miesci z 16A. Ale to jednak maly kawalek plastiku z odrobina elektroniki za 50pln.
Mam tapo 110 i na niej 2 plyty jednopalnikowe indukcyjne i czajnik. Nie wlaczam 3 w jednym momencie, a plyty jesli dzialaja razem, to nie daje pelnego obciazenia, max 2x1600W i zyje ;) tylko nie zostawiam