Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +137
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +91
Odkąd zacząłem oglądać drugi sezon, cały serial pociemniał. Myślałem, że to kwestia jednego odcinka. Potem sezonu, ale jak wróciłem do pierwszego sezonu, cały serial był już ściemniony.
Inne seriale na platformie mają normalne kolory. Usuwałem aktualizacje, przywracałem ustawienia fabryczne, instalowałem aktualizacje, wyłączałem hdr w aplikacji, w tv, wyłączałem i włączałem telewizor - nic nie pomogło.
Przerzucając obraz z apki z telefonu wszystko wygląda tak jak trzeba, tyle że jakościowo oczywiście trochę gorzej. Wszystko wskazuje na to, że apka w tv temu winna.
Na załączonym zdjęciu widać scenę, która jest w serialu całkiem dobrze oświetlona, a u mnie nie widać twarzy bohaterów. W miniaturkach przewijania kolory wyświetlają się już normalnie.
Skąd wzięli się ci superbohaterowie wszyscy? Jest to wyjaśnione w serialu?
Ewentualnie HDR coś kraczy.