Aktywne Wpisy
SocialM_Center +29
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa
frugASS +18
jezeli spicie to nie odpisujcie na ten wpis
Głosowałem na opozycję, ale w przeciwieństwie do fanatyków PiSu staram się zachować obiektywizm i nie udawać, że nic się nie wydarzylo, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy faktycznie jest o co toczyć inbę. Bo w artykułach w mediach ciężko się zorientować o co w ogóle chodzi, bardziej tylko sa krzyki na zasadzie "JEST AFERA", ale tak naprawdę niewiadomo o co. Z tego co widziałem dotyczy ona ustawy która nawet nie była głosowana, a więc w zasadzie projektu tej ustawy, w dodatku warto mieć na uwadze, że opozycja jeszcze nawet nie zdążyła utworzyć rządu, więc jak mogą brac udział w jakiejś aferze rządowej.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #po #tvpis #tvp #tvn #polska #afera #sejm
@Serghio: możesz wskazać punkt w projekcie ustawy, który wspomina o przymusie kupna zepsutych wiatraków od siemensa?
Ustawa jest jedynie pomocnicza, między innymi po to, aby dostosować na przykład normy hałasu, 103 decybeli przy odległości 300 metru od domu.
@Serghio: to pewnie w programie REPowerEU pokażesz mi wzmiankę o siemensie. Czy też nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.cire.pl/artykuly/brak-kategorii/siemens-gamesa-liczy-na-osiagniecie-progu-rentownosci-w-2026-roku
@Poopiesh: I dzięki temu "zesraniu się" nie będzie najprawdopodobniej w ogóle procedowana.
I git.