Osoby po 25lv gracie jeszcze w gry multiplayer? w moim przypadku większość znajomych na steam offline, czasem znajdę chwilę żeby singla pograć, powiecie skoro singla grasz to możesz też mp i w grze kogos poznać, otóż nie, pracując na zmiany to ciężko się złapać, z 3lata temu miałem taką sytuacje, a druga sprawa to żeby jakiś poziom pokazywać to co najmniej 1h dziennie, żeby ręka się drewniana nie zrobiła jak np w cs2 #gry
@levi_deadinside Ja 38 i w FPS online już nie gram. Jak miałem te 18-2x, to graliśmy klasówki w BF/COD (ogarniałem mecze), ale z czasem traciliśmy już tym wszystkim zainteresowanie. Nieco później przerzuciłem się na mmo, ale tym razem, to mnie wyrzucali z gildii, bo nie stawiałem się na różnego rodzaju spotkania. xd
@levi_deadinside: Pewnie, dwa lata temu reaktywowaliśmy część starej ekipy z Lineage 2, graliśmy razem w latach 2009-2013 i jakimś cudem część z nas nie zmieniła od tego czasu nr telefonów, a to był jedyny sposób kontaktu między nami. Pojawił się fajny serwer, od słowa do słowa padł pomysł żeby na niego wskoczyć, z czasem ogarnelismy kontakt do reszty ekipy i tak sobie czilujemy w 12 osób, po kilka godzin tygodniowo.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
źródło: obraz_2023-12-03_103714716
PobierzJeśli już wleci jakiś CS czy DbD to bardziej dla funu niż dla spiny żeby każdy grał na jakimś poziomie :)
Nieco później przerzuciłem się na mmo, ale tym razem, to mnie wyrzucali z gildii, bo nie stawiałem się na różnego rodzaju spotkania. xd