Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +31
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
źródło: GSc_tNaXQAAfUU
Pobierz

I jeszcze coś. Ta lista to nawet nie jest oficjalna strona rządowa i nie jest to ,,lista do zabicia".
https://kresy.pl/wydarzenia/regiony/ukraina/ukrainska-policja-wszczela-dochodzenie-w-sprawie-portalu-myrotworec/
Przecież to ewidentnie jakiś psychol to prowadzi.
Ale wielu myśli, że to jakaś oficjalna lista SBU.
Mogą sobie tam wpisać każdego. Mam nadzieję, że Pan Poseł Braun i Pan Mekler wystawią im grubą sumkę w pozwie. Kraj cywilizowany nie robi takich rzeczy bez sądu, nie tworzy żadnych list śmierci. Tak funkcjonują kraje 3 świata.
@Aquamen: xDDD
@neurotiCat: a ty cały czas tańczysz przed swoim oficerem prowadzacym
@perla-nilu: a to rozumiem, że pomoc jest obowiązkowa?
Tak jakby na Ukrainie nie było pomników bandery, banderowców itd. xD
Każdy ma to na co zasługuje.
Przeczytaj to jeszcze raz. I jeszcze jeden. I czytaj, dopóki nie zrozumiesz ze to nie ma żadnego sensu.