Aktywne Wpisy
upodlator +137
KingaM +27
Zasnęłam bez leków trzeci dzień z rzędu, wystarczyło wszytsko mieć w dupie... Teraz przynajmniej mam 100% pewność że moja bezsenność jest na tle emocjonalnym i wychodzi w prostej linii z niepotrzebnego przejmowania się. I tylko myślę sobie iść do doktora czy nie i po prostu mieć #!$%@??A może to właśnie jest moja lekcja życia? Może zamiast walczyć z każdą myślą, powinnam nauczyć się sztuki odpuszczania? (Kiedyś miałam bekę jak poszłam na warsztaty
#1z10
Tylko myślę, że memy to nie jest uhonorowanie bohatera
Ludzie nie zdają sobie absolutnie sprawy z tego jak potrafią zniszczyć komuś życie śmiesznym obrazkiem w internecie który się rozniesie xD
Wszystko tłumaczą sobie tym, że gościu poszedł do tv więc powinien wiedzieć że zostanie memem xd No na pewno.
Ja na początku jak pierwszy raz zobaczyłem falę memow z jego wizerunkiem to myślałem że chłop się wygłupił, odwalił szajs, powiedział coś
Emil, casting do GH jest obecnie nadal online, czy po pandemii na miejscu w Wawie?
Ile miałeś punktów na ile możliwych zarówno teraz jak i w castingu do odcinka, który wygrałeś parę lat temu, jeśli pamiętasz? Poziom i progi wzrosły?