Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +430
Wracałam dzisiaj z pracy, przechodziłam obok paczkomatu i jakaś dziewczyna otworzyła sobie zdalnie paczkę i mi #!$%@?ła w czoło skrzynką xDDD
Mój głos zdobędzie tylko ta partia, która nie poprze kredytu 0 procent, nawet jeżeli się całkowicie nie zgadzam z resztą jej programu. Partia, która poprze ten program jest u mnie skreślona na zawsze, niezależnie od tego co zrobi i do tego samego będę namawiał wsyzstkich znajomych.
Plują nam w twarz, więc będzie bojkot i nie obchodzi mnie żadne gadanie, że 1 osoba nic nie zdziała. Może i nic nie zdziałam, ale twardo
Plują nam w twarz, więc będzie bojkot i nie obchodzi mnie żadne gadanie, że 1 osoba nic nie zdziała. Może i nic nie zdziałam, ale twardo
rozpiera mnie radość i duma czytając alarmistyczne tweety budy o tym jak brak wakajek kredytowych udupi tysiące kredyciarzy. No kto to widzioł, spłacać własne zobowiązania. A to dopiero początek, nowy rząd rozliczy wasze machloje, znajdzie sie trybunał stanu dla glapy, znajdzie sie prokurator który zweryfikuje dziwne programy pro-deweloperskie wprowadzane za władzy władka. Rozkład jazdy znany
@jozef-dzierzynski: Zobaczysz to jak świnia niebo.
@jozef-dzierzynski: Jesteś bardzo naiwny, jeśli w to wierzysz. Gówno im się stanie, zobaczysz
Zasadniczo podzielam zdanie, że każdy kowalem swojego losu i jak krechę wziął to niech płaci.
Natomiast w tym wypadku banki nie odnoszą żadnego uszczerbku finansowego na WK. A jak pokazuje statystyka duża grupa kredyciarzy prawidłowo wykorzystuje WK i nadpłacać swoje kredyty. Z tego też punktu widzenia nie widzę żadnego powodu, aby ich nie przedłużać w obecnym
@Kogutt j.w. też zyskuje na wakajkach kredytowych zwłaszcza że przedłużają mi okres stałej stopy (a oprocentowanie mam ponizej 4%), po prostu zabawne są te tweety, poczytajcie sobie
https://twitter.com/waldemar_buda
"A to dopiero początek, nowy rząd rozliczy wasze machloje"
Ile masz lat że w to wierzysz? To Twoje pierwsze wybory?
@jozef-dzierzynski: Idąc padał deszcz.
Wakacje kredytowe będę. Nie znana jest tylko ich forma. Dlaczego? Bo nie płaci za nie bezposrednio budżet, bo pis będzie grillował, że peło nie ze społeczeństwem, tylko z banksterami, którzy notują historycznie wysokie wyniki finansowe i to pomimo wakacji oraz franków itd. Koalicja to takze Lewica i PSL. O ile KO i Kotłownia mógłby na to pójsć, bo wybory są daleko i utrata