Wpis z mikrobloga

Premier mode to najbardziej #!$%@?ński tryb w tej grze. Na #!$%@? wprowadzać jakieś debilne cyferki zamiast rangi skoro i tak uwaga:

Zajebista gra, pora to #!$%@?ć z dysku raz na zawsze
#cs2 #csgo
  • 7
  • Odpowiedz
@xBURNx jest spoko, wole te cyferki i systematyczny progress niż #!$%@? rangi na kazdej mapie, najbardziej mnie boli, ze grając solo trafiam ciagle na full premade
  • Odpowiedz
@xBURNx: Według mnie idea tego, że widać kto jakie ma elo, jest od startu jasne ile elo dostaniesz za wygrana i przegrana jest swietna,mecz o awans/spadek też, ale zamiast tych cyfr powinny byc po prostu rangi i tyle. Tak zawsze było w csgo i tak powinno być, a to z tym że na competetive rozdzielili rangi na każdej z map osobna to już jest jedno wielkie xDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@p0dacci_: @Bulva Troche pomieszałem sens zdań we wpisie - nie chodzi mi o sam fakt istnienia punktów ELO w systemie premier, tylko o fakt tego że nadal nie ma absolutnie #!$%@? żadnego balansu w meczach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@xBURNx: no tak, ja mieszkam w Stanach i tu aż tak dużo ludzi nie gra jak w EU w csa i balansu nie ma bardzo często po za godzinami szczytu, potrafi dobrać 2 unraked jednego 10k elo i jedno 3k elo do mnie, gdzie ja mam około 8k elo.
Przykład z wczoraj
Bulva - @xBURNx: no tak, ja mieszkam w Stanach i tu aż tak dużo ludzi nie gra jak w E...

źródło: cs2

Pobierz
  • Odpowiedz