Wpis z mikrobloga

Przyglądaliśmy się, jak tramwaj zachowuje się wjeżdżając przede wszystkim na perony — mówi prezydent Olsztyna, Piotr Grzymowicz. — Praktycznie nie było większych problemów. Testy będą trwały w następnych dniach. Będą niezbędne pewne korekty, przede wszystkim na krańcówce w Pieczewie. Jestem zadowolony z tych przejazdów.

https://gazetaolsztynska.pl/991364,Rozpoczely-sie-testy-nowej-infrastruktury-tramwajowej-ZDJECIA.html

xD to sie wytenteguje i będzie git! znakomicie wydane 400 milionów! #olsztyn #tramwaje
osiemosiemczteryjeden - >Przyglądaliśmy się, jak tramwaj zachowuje się wjeżdżając prz...

źródło: img-4868-1071917

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RozowaZielonka: to nie jest wielka aglomeracja. Od 10 lat wszyscy mają nerwicę w tym mieście bo łapówek za mało to jeszcze na tramwajach trza się nachapać.
  • Odpowiedz
o, kolejny cymbał

@RozowaZielonka: bez obrażania nie potrafisz, co? paszoł won!

@resuf dziękuje kapitanie oczywisty! srałem, jak pewnie większość mieszkańców tego miasta, przez ostatnie 2 lata gdy połowa olsztyna była pobojowiskiem, srałem gdy wyżebrano 50 baniek ponad pierwotną kwote inwestycji, sram troche ze śmiechu teraz gdy będą musieli zmodyfikować przystanek na pieczewie i srać będe jeszcze przez kilka dobrych miesięcy bo koniec projektu który miał przypaść na połowę października
  • Odpowiedz
@osiemosiemczteryjeden: jeżeli znasz inny sposób na remont prawie wszystkich kluczowych dróg w mieście bez czasowych utrudnień w ruchu to to z pewnością możesz się swoją wiedzą podzielić. To tak a propos "srania przez ostatnie 2 lata, bo Olsztyn był pobojowiskiem"
  • Odpowiedz
@resuf: przede wszystkim darowanie sobie tramwajów (no ale łunia pinionżki dała...). finansowanie ze środków własnych i przebudowa powiedzmy jednej ulicy rocznie, od marca do października czy listopada, tylko bez absurdalnych opóźnień w oddaniu inwestycji, jak to było z partyzantów

wojska polskiego kartofliskiem, sybiraków jeszcze gorzej, bo dziury jak na księżycu, wiadukt na bema do remontu w przeciągu dwóch lat, północna obwodnica to kwestia dekady, więc co niedługo będzie sie tam
  • Odpowiedz