Wpis z mikrobloga

Nie uważam się za jakiegoś audiofila, ale to jest wręcz niepojęte jak po tylu latach to małe cudo niesamowicie odtwarza muzykę, nie miałem co prawda wszystkich odtwarzaczy świata, ale jestem niemal pewien że od czasów tego urządzenia nie powstał żaden powszechnie dostępny przenośny odtwarzacz, który odtwarza muzykę lepiej niż on.
#iriver #muzyka #nostalgia
w9rTwvbIAn37l - Nie uważam się za jakiegoś audiofila, ale to jest wręcz niepojęte jak...

źródło: img33169_06092006103706

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@w9rT_wv_bIAn37l ?? Przeciez teraz na każdym smartfonie bez problemu otworzysz pliki lossless z wysokim bitrate, o streamingu przez Tidal Hi-fi nie wspominając

Inna sprawa że większość ludzi ma to kompletnie gdzieś xD
  • Odpowiedz
Przeciez teraz na każdym smartfonie bez problemu otworzysz pliki lossless z wysokim bitrate

@0caffe: i sobie odtwórz na czymkolwiek innym vs na tym i zobaczysz ile znaczą same parametry. Dodatkowo ma coś takiego jak SRS WOW. Kiedyś myślałem że to może jakaś kwestia subiektywna, ale szukając informacji w sieci często można spotkać podobne opinie, sam robiłem niezliczoną ilość razy porównania z różnymi współczesnymi sprzętami.
  • Odpowiedz