Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np.
Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np.

Jarek_P +185
Właśnie z przeproszeniem, po wykopowemu mówiąc, jebłem. Od jakiegoś czasu w mojej okolicy pojawiają się liczne billboardy reklamujące nowe osiedle. Francja elegancja, inwestycja ze słowem "rezydencja" w nazwie, wizualizacja jak poniżej widać, z ogłoszeń w internetach wynika, że mieszkania w cenie po milion za czteropokojowe 88m2 z ogrodem 150m2
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
źródło: chrome_4EVU2mXbKP
Pobierz

A ty Zwyrolu nawet nie piśniesz o tym scamie? Przecież wypowiedziałeś wojnę scamom. @sawardega
Pokaż, że jesteś zadbanym szeryfem, a nie tylko podmytym w fontannie kloszardem.
#famemma
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-20 o 00.46.48
Pobierz@Thiocomaster: Mlekołak czy tam Tejkfjut gadał, że dostali część wypłaty w tym tokenie, sprzedali go w p---u od razu i ktoś się niby ich o to czepiał z FAME XD
- Token byl robiony z jakims typem ktory zajmuje sie tworzeniem tokenow, a dokladnie wiekszosc (jak nie wszystkie jego tokeny) padly, a sam typ jest znany z praktyki pump and dump
- Wyplacanie wynagrodzenia w tokenie czyli robienie z zawodnikow i inwestorow frajerow. Zawodnicy tak naprawde zostali oplaceni przez inwestorow ktorzy odkupili od nich tokeny, Fame