Wpis z mikrobloga

Sprawa jest taka kumpel był ostatnio w pubie z laska tańczyli takie tam sprawy i on poszedł do stolika. Ona spotkała koleżankę i stały gadały, nic niczego sobie patrzy, a ona wychodzi z jakimś napakowanym typem i nie wraca a na drugi dzień dzwoni i że zrywa z nim. Chłopak normalnie załamany !!!

Druga sytuacja taka sytuacja to kumpel był z dziewczyna 2,5 roku i zarobił pieniądze, zabrał dziewczynę do Grecji na wycieczkę wyrypał kupę kasy na to, a ona 1 dnia spotkała typa z polski tam koks jak nie wiem i została z nim - parodia.

I powiecie mi ze dziewczyny nie lubią mięśniaków na koksie to wyśmieje !

#truestory #insomnia ##!$%@? #mikrokoksy
  • 20
@Gadzinski: Z facetami chyba też jest, ilu moich znajomych zarzeka się, że lubią fajne i naturalne dziewczyny, że lubią inteligentne panny, a potem widzę ich śliniących się do jakiś wytapetowanych cycatek.
@elmacio: a, no też tak czasem mam po nocy.

Ale apropo twojego wpisu to jeszcze dodam, to jest to, że facet się poślini, ale nie zdradzi, a laska pójdzie da dupy, a potem na drugi dzień jeszcze będzie swojego faceta próbowała przepraszać.

@thewickerman88: oczywiście w tej jedynej prawilnej - w koszuli informatyka - czerwonej w czarne paski.
@lamernoire:

Ostatnio znowu tu zaglądam, musi mnie ktoś kopnąć w dupę, bo wiem jak to się skończy!!

no to na pewno nie będę ja :P

będę jak szatan, co kusi ;)

Ciche, fajne dziewuszki nie istnieją.

no właśnie z perspektywy czasu też tak sądzę - po prostu udają i to na maksa. Czasem rzeczywiście znajdzie się jakieś ciche (może zakompleksione, albo celibatowe(?)) dziewczę, ale to już naprawdę (naprawdę) rzadkość.

Człowiek młody
@Gadzinski: bez sensu generalizowac laski w ten sposob. Zreszta ile jest sytuacji gdzie to facet rucha jak leci i pozniej wraca do swej 'ukochanej' na kolanach. Trzeba szukac do skutku az nie trafi sie ta jedyna i tyle, nie plakac tylko szukac dalej, szkoda zycia i przewaznie zdrowia na rozpaczanie po nieudanym zwiazku ;)

@lamernoire: jakby dziadek tylko ruchal to malo prawdopodne, ze bys powstal ;)