Sprawa jest taka kumpel był ostatnio w pubie z laska tańczyli takie tam sprawy i on poszedł do stolika. Ona spotkała koleżankę i stały gadały, nic niczego sobie patrzy, a ona wychodzi z jakimś napakowanym typem i nie wraca a na drugi dzień dzwoni i że zrywa z nim. Chłopak normalnie załamany !!!
Druga sytuacja taka sytuacja to kumpel był z dziewczyna 2,5 roku i zarobił pieniądze, zabrał dziewczynę do Grecji na wycieczkę wyrypał kupę kasy na to, a ona 1 dnia spotkała typa z polski tam koks jak nie wiem i została z nim - parodia.
I powiecie mi ze dziewczyny nie lubią mięśniaków na koksie to wyśmieje !
@Gadzinski: może to jego laska była #!$%@?? Ale tak, moda na mięśnie widocznie wraca... nawet w moim najbliższym otoczeniu, po którym bym sie nie spodziewał ;//
@elmacio: a najlepsze jest to, że kazda mowi ze bbleeeeeeeeeeeeeeeee, a jakos tlumami ciagna na CHIPINDEALSOW czy innych koxiarzy żeby pomacac popiszczec ponapalac sie - takie gadki bez sensu z strony #rozowepaski - to tak jakby facet powiedział ze nie lubi wysokich blondynek z pięknym modelowym biustem.
@Gadzinski: Z facetami chyba też jest, ilu moich znajomych zarzeka się, że lubią fajne i naturalne dziewczyny, że lubią inteligentne panny, a potem widzę ich śliniących się do jakiś wytapetowanych cycatek.
Ale apropo twojego wpisu to jeszcze dodam, to jest to, że facet się poślini, ale nie zdradzi, a laska pójdzie da dupy, a potem na drugi dzień jeszcze będzie swojego faceta próbowała przepraszać.
@thewickerman88: oczywiście w tej jedynej prawilnej - w koszuli informatyka - czerwonej w czarne paski.
Ostatnio znowu tu zaglądam, musi mnie ktoś kopnąć w dupę, bo wiem jak to się skończy!!
no to na pewno nie będę ja :P
będę jak szatan, co kusi ;)
Ciche, fajne dziewuszki nie istnieją.
no właśnie z perspektywy czasu też tak sądzę - po prostu udają i to na maksa. Czasem rzeczywiście znajdzie się jakieś ciche (może zakompleksione, albo celibatowe(?)) dziewczę, ale to już naprawdę (naprawdę) rzadkość.
@Gadzinski: bez sensu generalizowac laski w ten sposob. Zreszta ile jest sytuacji gdzie to facet rucha jak leci i pozniej wraca do swej 'ukochanej' na kolanach. Trzeba szukac do skutku az nie trafi sie ta jedyna i tyle, nie plakac tylko szukac dalej, szkoda zycia i przewaznie zdrowia na rozpaczanie po nieudanym zwiazku ;)
@lamernoire: jakby dziadek tylko ruchal to malo prawdopodne, ze bys powstal ;)
Druga sytuacja taka sytuacja to kumpel był z dziewczyna 2,5 roku i zarobił pieniądze, zabrał dziewczynę do Grecji na wycieczkę wyrypał kupę kasy na to, a ona 1 dnia spotkała typa z polski tam koks jak nie wiem i została z nim - parodia.
I powiecie mi ze dziewczyny nie lubią mięśniaków na koksie to wyśmieje !
#truestory #insomnia ##!$%@? #mikrokoksy
gówno prawda. Laski puszczają się na wakacjach i to masowo.
Znajomy przez długi czas pracował jako przewodnik w egipcie i w chooj widział. Tak naprawdę nie wiesz co w laskach siedzi, póki do czegoś nie dojdzie.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: dokładnie to!
Ale apropo twojego wpisu to jeszcze dodam, to jest to, że facet się poślini, ale nie zdradzi, a laska pójdzie da dupy, a potem na drugi dzień jeszcze będzie swojego faceta próbowała przepraszać.
@thewickerman88: oczywiście w tej jedynej prawilnej - w koszuli informatyka - czerwonej w czarne paski.
Komentarz usunięty przez autora
BTW Ostatnio znowu tu zaglądam, musi mnie ktoś kopnąć w dupę, bo wiem jak to się skończy!!
no to na pewno nie będę ja :P
będę jak szatan, co kusi ;)
no właśnie z perspektywy czasu też tak sądzę - po prostu udają i to na maksa. Czasem rzeczywiście znajdzie się jakieś ciche (może zakompleksione, albo celibatowe(?)) dziewczę, ale to już naprawdę (naprawdę) rzadkość.
Człowiek młody
... do zoba na następnej nocnej, spadam pracować ;)
@lamernoire: jakby dziadek tylko ruchal to malo prawdopodne, ze bys powstal ;)