Wpis z mikrobloga

Pisałem jakiś czas temu by od pierwszego meczu z Probiezem, w całości wymienić repre na U21 (może za wyjątkiem Szczęsnego by poogarniał młodzików), to mnie tu wszyscy wysmialiscie.

Teraz wynik byłby podobny a my mielibyśmy ograna drużynę z dużymi szansami w barażach.

Lewandowski swoimi gestami i usmieszkami działa bardzo negatywnie na resztę drużyny. Do tego nie oszukujmy się każdy widzi co robi jego żona. Wiedzą o jego braku reakcji na to, więc wewnętrznie czują, że to nie jest samiec alfa, lider drużyny ale zwykły beta-bankomat a do tego cuckold.

Każdy z Was, który jest prawdziwym facetem wie, że samice trzyma się krótko i pilnuje, inaczej ona traci zainteresowanie (trochę #korwin -nizm)

Wyobraźcie sobie samice lwów ocierające się o inne samce, a król lewy siedzi i się cieszy? Nawet hieny straciłby szacunek.

#reprezentacja #mecz
  • 2
@theOstry Pisałem to samo i wszedłem tu teraz tylko po to, żeby napisać to ponownie. Niestety pokolenie pilkarzy urodzonych przed 2000 jest stracone.

Dać grać młodzikom, to może na 2026 będzie jakaś kadra. Inaczej jesteśmy skazani na oglądanie tego gówna przez lata. Odpuśćmy wygrywanie i turnieje, zacznijmy budować kadrę.

U-21 to wystarczająca baza. Nawet bez Szczęsnego.
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.