Wpis z mikrobloga

Prawacy:

Priorytety gospodarka, podatki, armia, ZUS, stan zdrowia obywateli, zatrzymanie nielegalnej migracji, dbałość o historię itd...

Lewacy:

Priorytety:

Aborcja, "ekologia"(to czego nie spalimy u nas spalić mają kraje 3 świata), objęcie jeszcze większą ochroną mniejszości pod przykrywką mowy nienawiści jednocześnie ciśnięcie po KK i katolikach 24/7 mową nienawiści nie nazywać.

Detale. Czasami mam wrażenie, że lewacy to grupa sterowana odgórnie przez kogoś kto chce by w krajach konkurencyjnych panował jak największy haos i rozłamy społeczne.

#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
  • 16
  • Odpowiedz
@Aquamen: Dziś obie mejnstrimowe wysrywy lewackie i prawackie są sterowane ale coraz mniej już trzeba sterować . Ludzie sformatowani reaguja jak psy (pawłowa) na gesty , symbole , STEREOTYPY . Chętnie podyskutuje o tym...
  • Odpowiedz
@Lukardio: No i to jest o czym mówię, poprawki ustaw to coś normalnego, po coś jest ten bufor. Ważniejsze co to za ustawy. Przedstaw mi jakąś ustawę Lewicy która byłaby dla wszystkich ludzi a nie tylko wąskiej grupy.
  • Odpowiedz
Detale. Czasami mam wrażenie, że lewacy to grupa sterowana odgórnie przez kogoś kto chce by w krajach konkurencyjnych panował jak największy haos i rozłamy społeczne.

@Aquamen: przecież zawsze tak było i jest i pewnie będzie
  • Odpowiedz
@ZielonaOdnowa:

oboje #!$%@?

zwyczajowe prawackie pojmowanie wolnosci wypowiedzi

To twoje słowa czy moje? Kto tu chce wolności wypowiedzi? Ty jedyne co chcesz to zamknąć mordy innym ludziom ustawą bądź znajomościami w lewackiej moderacji wykop.pl piernujacej wszystkich prawicowych ludzi oraz katolików.
  • Odpowiedz
@Aquamen: tobie bym morde zamknal instant gdybym tylko mial taka mozliwosc xD temu tam @Lukardio tak samo.
Pokasowales sobie komentarze, spreparowales jakoes cytaty i teraz zgrywasz cwaniaczka, typowe dla piewcow madrosci z obu stron.
  • Odpowiedz
@Aquamen: srewak, lewak, prawak, co za roznica? Jedni odklejency obrzucaja takimi epitetami innych a ci se odwdzieczaja wzajemnoscia. Dla mnie kazdego bardziej na prawo od chadeka i na lewo od socjaldemokraty nalezy, hmm, reedukowac, w specjalnym, jakby to nazwac zeby nie wyszlo ze w obozie, w osrodku. Mozna razem, lewakow i prawakow.
  • Odpowiedz