Aktywne Wpisy
zackson +7
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
apeee +65
Bo ja do tej pory jedynie przez jakiś czas próbowałem na twitterze śledzić profile które miały dawać info o airdropach, każdy dosłownie każdy wrzucał jakieś airdropy typu że zrepostuj tam coś, dołącz do kanału na telegramie, napisz komentarz i czekaj na tokeny. Narobiłem sobie tak tylko spamu na tt i telegramie a dostałem całe nic. Potem zorientowałem sie bardziej w temacie chyba nawet tutaj i sie okazuje że prawdziwe airdropy to nie z dołączania do jakiś telegramów tylko z dokonywania transakcji na jakiś konkretnych sieciach.
No i tu pytanie, skąd macie info że użyj sieci X żeby dostać token Y? Bo tak jak wspomniałem na twitterze nie spotkałem profili airdropowych które by o tym mówiły.
Nie wspominając już o tym że nigdy nie korzystałem z jakiś fikołków z przerzucaniem jakiś shitów między sieciami czy co tam sie robi i to co wykracza poza DCA BTC i ETH to dla mnie czarna magia. Czasem natrafię na jakieś posty że airdrop jakiegoś tokena tylko musicie użyć jakiegoś bridge qwerzxcv2 i jak to czytam to równie dobrze mogłoby być po mandaryńsku. Może jest jakiś kanał na yt który tłumaczy to jak 8 latkowi?
#kryptowaluty
ta dzisiaj zeby dostac prawdziwy airdrop to trzeba sie mocniej zaangazowac a nie zaobserwuj nas na twitterze i c--j,trzeba robic transakcje swapy na nowych sieciach itd i miec jezcze troche szczescia
to dokładnie to samo co robią grażynki na fb żeby sobie dorobić ale na trochę nowszej technologi, niczym się to nie różni od like i udostępnienia pod jakimś konkursem bo może wygrasz coś o wartości 10 gorszy
@Amenotejiikara: To złe profile obserwujesz, bo jest kilka fajnych, które pokazują dokładnie gdzie działają (a często i co robią, nawet krok po kroku).
@buntowniczaczupakabra no właśnie wiem że złe, sęk w tym że na tt wpisując w wyszukiwarce airdrop znalazłem tylko takie. Możesz polecić jakieś sensowne
@sha128: Parafrazując klasyka, ziom są różne, pewnie spróbowąłeś tych złych, mówię Ci różnę są, musisz innych sprobować xD
Przede wszystkim to nie jest nic za darmo, takie airdropy zeby cos z nich wyciagnac potrzbeujesz albo duzych zdolnosci automatyzacyjnych, albo duuzo wolnego czasu,
nie
@sha128: no to Ty wyszedles na ograniczonego, bo kazdy kto siedzi na tagu dłużej niż od końca bańki 2021 mniejszego lub wiekszego airdropa zgarnął. Ostatniego masowo wykopki dostały z rok temu, po kilkaset, a obrotniejski killa tysięcy złotych...
Ja najgłupszego airdropa dostałem na szczycie hossy za dołączenie do nowej grupki na telegramie jak chad przechodził na uchad -
Komentarz usunięty przez autora