@UberWygryw: kłeczek, hołecka, kanie, rachonie, wąż i cała reszta usłużnych funkcjonariuszy , o wiele bardziej obrzydliwi niż nawet jakikolwiek poseł pissu
@Kismeth Daj znać jak coś się zmieni w Polsce na lepsze tak żebym mógł odczuć, a nie w tv. Chyba że wcześniej będzie koniec kadencji, to wtedy też możesz zawołać ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kismeth a przegłosowali już coś? wybudowali elektrownie atomową? CPK i kolej zrobili? Lekarze juz wrócili do Polski? Bo wg mnie to tylko okładka się zmieniła na ładniejszą, a na treść poczekamy i wtedy ci napiszę czy coś się zmieni czy nie
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
A cieszy się człowiek jak dziecko
#sejm #polityka
To dopiero w polskiej wersji będzie piękne. Kaczynski, Ziobro, Sasin, Obajtek i jeszcze kilku
@Docent_Jan_Mula: jest i pierwszy fajnosymetrysta xD
Tak. To jest powrót do normalności i standardów cywilizacji Europy zachodniej, a nie wschodnich popłuczyn po Białorusi.
Wiem. Dziwne strasznie to może się wydawać komuś takiemu jak ty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)