Wpis z mikrobloga

#hotelparadise jestem po finale 2 sezonu wyspy złamanych serc - ktoś tu polecił. Dziękuję za to!
Takie właśnie zadania powinny być w hp, takie parowania, tego oczekuję od kolejnych edycji. Ale znając życie, mogę pomarzyć. Znów będą, żreć, leżeć i spać. A jak ktoś wygra to nie umie się bawić.

Btw - finałowe zadanie z 2 sezonu, proszę oglądać bez jedzenia.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@psingwina: to byłam ja ( ͡ ͜ʖ ͡)
Faaaajne to () konkurencje wymiatają i nie ma sztywnej i nadętej prowadzącej w wyuczonym na siłę tekstem do powtórzenia, tylko jakiś surowy luzak w lnianej koszuli. @HakunaMattatta Na Player. Polecam
  • Odpowiedz
@psingwina: Jest tyle reality dużo fajniejszych niż hp ale niestety żadna stacja nie robi polskich edycji. Osobiście najbardziej czekam na the circle .. ale pewnie się nie doczekamy .. edycja francuska była najlepsza :P Na pewno też chodzi o oglądalność .. Polsat zrobił polską wersję Temptation Island i chyba oglądalność jest bardzo kiepska bo nawet na wykopie nikt o tym nie wspomina ...¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@Rosalinea: tak, Ty! Dziękuję Ci za to polecanko ( ʖ̯)
2 sezon to miałem szok za szokiem bo już na początku dorzucili do pieca, a potem jeszcze lepiej.
No właśnie konkurencje z tymi robalami, cofało mnie a dziś jadłam obiad i oglądałam finał 2 edycji i obiad był w koszu i ja podłodze bo nie dobiegłam xD

@PoleDancerka o the circle mega mi spasowało też. Wszystkie
  • Odpowiedz
@agahej: czyli Cię wciągnęło jak mnie,¯\(ツ)/¯
Dla mnie super ten program był, dużo elementów i zasad wprowadzilabym do HP.
Oglądaj, bo każdy sezon jest super. Masz fajny zapychacz pomiędzy sezonami HP, aż Ci zazdroszczę. My się pocieszamy w międzyczasie australijskim ślubem od pierwszego wejrzenia. Też zajebisty! Nie ma nic wspólnego z polską wersją. Obejrzyj sobie kiedyś któryś sezon. Jest świetne i więcej tam akcji, emocji, dram i kłótni niż w
  • Odpowiedz