Wpis z mikrobloga

Podsumujmy:

Stanowski: Płacze że otoczenie złe, ludzie źli, tory i szyny złe. Nie chodzi o pieniądze ale chodzi o pieniądze. Borek w Gromdzie to patola, ale hate park i jakis gosciu z dupy to nie patola. Hipokratezja mocno. Chciał mocniej poleciecieć w lizanie rowa pisowi z mazurkiem to go reszta przyhamowała i się spłakał. Rozdęte ego.

Borek: Gangster z ulicy. Tajlandia. Na mieście mówią. Uścisk dłoni i całowanie sygnetu ponad wszystko. Rozdęte ego.

Twarowski: Lubi padla (mocny zarzut, warto to może wcześniej zweryfikować zanim zarzucisz takie grube oskarżenia…). Rozdęte ego.

Pol: Hey fellow kids, 2011 rok memiarz z demotywatorów. Rozdęte ego.

Jezus maria, szkoda mi was że pozwoliliście na to aby coś takiego stało się topowym kanałem w PL. Milionerzy pokłócili się o drobniaki.

#kanalsportowy
  • 7
  • Odpowiedz
Jezus maria, szkoda mi was że pozwoliliście na to aby coś takiego stało się topowym kanałem w PL. Milionerzy pokłócili się o drobniaki.

@Furb: milionerem to raczej tylko borek byl przed kanalem sportowym
  • Odpowiedz
@Furb: to dawaj założymy spółkę i będziemy po równo zarabiać, ale bedziez robił 80% rzeczy i jak przyjdziesz to zakomunikować to ci odpowiem ze jesteś pazernym #!$%@?
  • Odpowiedz
  • 1
@Furb ok czyli jak coś podpisał 3 lata temu to musi pracować do końca życia na leserow? Tak? Masz ty godność i rozum człowieka?
  • Odpowiedz
@Furb: nie podpisywał nic, że nie będzie otrzymywal wynagrodzenia uzależnionego od wyświetleń. Stanowski nic nie mówił na temat dywidendy, że ma dostawać więcej. Mówił o realnej pracy która wykonuje na rzecz spółki. Nie ma zielonego pojecie o naturze spółek handlowych. To jest normalne że jak się zmieniają warunki to ludzie renegocjują. Ludziom którzy idą po podwyżkę reż nikt pistoletu do głowy nue przykłada. Nikt ich o pozarneoac nie oskarża, jak szukają
  • Odpowiedz