Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +326
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +386
Stanowski: Płacze że otoczenie złe, ludzie źli, tory i szyny złe. Nie chodzi o pieniądze ale chodzi o pieniądze. Borek w Gromdzie to patola, ale hate park i jakis gosciu z dupy to nie patola. Hipokratezja mocno. Chciał mocniej poleciecieć w lizanie rowa pisowi z mazurkiem to go reszta przyhamowała i się spłakał. Rozdęte ego.
Borek: Gangster z ulicy. Tajlandia. Na mieście mówią. Uścisk dłoni i całowanie sygnetu ponad wszystko. Rozdęte ego.
Twarowski: Lubi padla (mocny zarzut, warto to może wcześniej zweryfikować zanim zarzucisz takie grube oskarżenia…). Rozdęte ego.
Pol: Hey fellow kids, 2011 rok memiarz z demotywatorów. Rozdęte ego.
Jezus maria, szkoda mi was że pozwoliliście na to aby coś takiego stało się topowym kanałem w PL. Milionerzy pokłócili się o drobniaki.
#kanalsportowy
@Furb: milionerem to raczej tylko borek byl przed kanalem sportowym