Wpis z mikrobloga

@krucjan: Jeżeli nadal aktualne z całego serca polecam Ci Palmyrę (obok bramy portowej), nigdy nie jadłem tak pysznego tatara z takimi dodatkami. Człowiek jest w szoku co można dodać do surowego mięsa żeby stworzyć taką ambrozje.
@krucjan: Mówie Ci, nie oceniaj. Jakbym to przeczytał przed zjedzeniem to bym absolutnie nie ruszył. Jest lekko pikantny, ta kasza to absolutnie najlepsze z czym jadłem tatara, do tego orzechy włoskie i oliwa. Jadłem już kilka tatarów i bez wątpienia ten był najlepszy.
via Android
  • 0
@Malbor nie chodzi o ocenę, tylko że może wybić z ketozy. Ile tak mniej więcej gram tej kaszy dają? Ona jest osobno podana czy zmieszana z mięsem?
@krucjan Kaszy jest bardzo mało, jadłem tam z 3 miesiące temu ostatni raz. Ona daje jedynie taki setting całości, ogólnie tatar jest pikantny i podany z orzechami i oliwą. Poza tym mają do zaoferowania dużo więcej dobrego jedzenia i do tego serio dosyć tanio (pomimo lokalizacji).