Aktywne Wpisy
timek1119 +195
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
gnt_1 +424
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
za 30 ziko to mi turas zrobi 2 kebeby i cała rodzina najedzona
Dlatego wolę iść do maka w takich chwilach, dostać zamówienie wybranej wielkości w 3 min i zjeść w minutę. A lokalizacja maka zawsze przy głównej ulicy i
@Miszcz_Joda: Gdzie zjem burgera za 28zł? Nie żebym przepadał za drwalem ale akurat cenowo to konkurencje ma tylko z budami na dworcach. Reszta dużo droższa.
Zrozum, że to są dwa zupełnie inne koncepty gastro i nastawione są na zupełnie innego klienta. Mam czas to idę do restauracji, nie mam czasu idę do maka. I zapłacę tam i 100zł i mam to w dupie bo dostanę to co chciałem. Szybko wydany posiłek w formie prostej do zjedzenia. Pomijam fakt, że maka raczej nie traktuje się jako pełny posiłek tylko przekąskę -
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak nie chcesz to nie kupuj. Proste
A kebaba też nie kojarzę żadnego w takich wygodnych lokalizacjach jak mcdonaldy i inne fastfoody. A kolejki w kebababch w godzinach szczytu to standard. I dużo kebabów robi za duże porcje. Dlatego rzadko kebab u mnie się pojawia.
Gastro to nie tylko mcdonaldy, kebaby i burgery ¯\(ツ)/¯