Wpis z mikrobloga

@MarcinNajmanwku: tak tak wiecej przepracowanych lat, a siedzisz na tagu famemma xD Jesli to prawda to Ci tylko wspolczuje bo to pokazuje ze przegrales swoje zycie (tak jak twierdzilem wczesniej jestes zwyklym przegrywem i nic nie znaczysz w prawdziwym swiecie), a odpad ludzki to twoj ojciec skoro splodzil takie cos jak Ty xD. Zreszta twoj nick mowi wszystko. Skad sie takie uposledzone robaki jak Ty biora to ja nie mam pojecia
@szyszak7: a co to ma za znaczenie że siedzę na tagu z nudów swoje zarobiłem teraz mogę leżeć na piździe otóż w kraju nie pracuje. A takim frajerom to tylko wydaje polecenia w robcie bo identyko głąby jak ty. Ty za to na garnuszku u mamusi zebrasz o 5zl na harolda hehe
@MarcinNajmanwku: czyli #!$%@? na szklarni w DE no coz moglem sie domyslic. Głupiutki byles w szkole, zawodowki nawet nie skonczyles zapewne to #!$%@? za granice jak szczur za chlebem XD. Jestes porownywalny inteligencja do gowna ktore tylko plynie z pradem w kiblu. Lecisz na czarna kiepie, bo juz za duzo czasu poswiecilem takiemu tumanowi bez wyksztalcenia co musi pomidory zbierac za granica by przezyc. 10 ojro za godzine, to jest zycie.jpg