Aktywne Wpisy

bashhenergy +544
Hej mirki,
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć

przeor22 +188

No, straszna szkoda stary
No czasami tak jest, że zaproponujesz jakiejś małolacie ruchanie w cycki, wyłudzisz nudeski od nastolatki, czy pochwalisz się swoją 20-centymetrową kolbasą i pasem mistrza MMA. To zwykłe sprawy wizerunkowe, nic wielkiego, też nie przesadzajcie, że to nagle jakaś, nie wiem... turbo afera. No tak że ja nie mam żalu do Sylwka i Konopa, bo zawsze byli łasymi na zasięgi hienami i sam bym tak zrobił na ich miejscu...
No, dokładnie stary
Dobra, przechodzimy teraz do następnego newsa. Kompromitacja Clout MMA. Ja tu nie mam problemu o tym mówić otwarcie, chociaż wiem, że zaraz będziecie pisać na czacie "oooo, tak gada, bo to konkurencja Fame". Zrozumcie, że obecnie z Fame łączą mnie relacje czysto biznesowe i nie wiem, czy będę chciał wrócić. No ale powiedzmy sobie szczerze, Lexy zachowała się ultra #!$%@? zachęcając do zakupu PPV, kiedy wiedziała, że są problemy ze strimem. Za to pani Gosia top. Ja tu muszę powiedzieć, że znamy się z dawnych czasów, a Daniel to mój dobry ziom, z którym rozkręcaliśmy w Polsce freak fighty. Mam nadzieję, że całą rodzinką niedługo wpadną do nas do Aferek...
Kurde, stary, w sumie masz rację. Muszę się z Tobą zgodzić
#famemma