Aktywne Wpisy
Batonoski +57
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +328
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Bojownik Hamasu wychodzi z tunelu i umieszcza IED na czołgu IDF Merkava.
Następnie wystrzeliwuje w kierunku czołgu pocisk przeciwpancerny 105 mm Al-Yassin i IED.
Po wszystkim wraca do tunelu.
#wojna #izrael #palestyna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Hamasu bronią skrajnie lewicowe pieski i maja złość do swoich polityków o to, że wspierają Izrael.
Jakie zakłamywanie rzeczywistości jak sami na video pokazali, że po tym ich cudownym ataku ninja jedynie czołg zgubił kawałek błotnika. To nie ruskie T, że byle granat je niszczy.
@mexxl: oczywiście, że tak i dlatego założyłem tag #russkietrolle masz rację w 100%, wcale nie zmyślasz tylko dlatego, że jesteś zakłamanym lewakiem bez honoru i granic których nie przekroczysz by opluć drugiego człowieka( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę, że wystarczająco już pokazałem, że jesteś zwykłym neuropkowym zakłamanym trollem. Więc dowidzenia. Brzydzę się kontaktami z takimi ludźmi jak ty(specjalnie z małej)
@mexxl: Takiego błotnika już nie dostanie. Będzie musiał wziąć spraja i zacząć malować.
@Aquamen: a efekt końcowy? Skasował czołg?
@Aquamen: bo byłoby fajnie to zobaczyć, co nie? Ale chyba można na 99% założyć, że gdyby go zniszczyli, to filmik byłby dłuższy, nieprawdaż? :-)
@Aquamen: masz absolutną rację, nic nie napisałeś. :-)