Wpis z mikrobloga

@mexxl: kto broni Hamasu? Myślisz, że jak będziesz stosował posunięcie z przypisywaniem komuś czegoś jak to robiłeś na tagu Ukraina coś zmieni? Przecież kłamstwo ma krótkie rączki i tak samo prawda wyjdzie na jaw jak i na tagu Ukraina.

Hamasu bronią skrajnie lewicowe pieski i maja złość do swoich polityków o to, że wspierają Izrael.
A.....n - @mexxl: kto broni Hamasu? Myślisz, że jak będziesz stosował posunięcie z pr...
  • Odpowiedz
@Aquamen: Wietnam. Też używają cywilnych ciuchów i walczą jak partyzantka. Na czołgach jest stary system Trofy, mający mały kąt neutralizacji. Ale mający taką sławę, że piechota nie może osłaniać własnych czołgów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aquamen oczywiście też nie jesteś zagorzałym promotorem myśli prorosyjskiej oraz jej propagandy.
Jakie zakłamywanie rzeczywistości jak sami na video pokazali, że po tym ich cudownym ataku ninja jedynie czołg zgubił kawałek błotnika. To nie ruskie T, że byle granat je niszczy.
  • Odpowiedz
oczywiście też nie jesteś zagorzałym promotorem myśli prorosyjskiej oraz jej propagandy.

@mexxl: oczywiście, że tak i dlatego założyłem tag #russkietrolle masz rację w 100%, wcale nie zmyślasz tylko dlatego, że jesteś zakłamanym lewakiem bez honoru i granic których nie przekroczysz by opluć drugiego człowieka( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mexxl: tak btw z tym bronieniem Hamasu, to przecież przetłumaczony tweet czopku( ͡ ͜ʖ ͡)

Myślę, że wystarczająco już pokazałem, że jesteś zwykłym neuropkowym zakłamanym trollem. Więc dowidzenia. Brzydzę się kontaktami z takimi ludźmi jak ty(specjalnie z małej)
  • Odpowiedz
jedynie czołg zgubił kawałek błotnika

@mexxl: Takiego błotnika już nie dostanie. Będzie musiał wziąć spraja i zacząć malować.
  • Odpowiedz
Bojownik Hamasu wychodzi z tunelu i umieszcza IED na czołgu IDF Merkava.

Następnie wystrzeliwuje w kierunku czołgu pocisk przeciwpancerny 105 mm Al-Yassin i IED.

@Aquamen: a efekt końcowy? Skasował czołg?
  • Odpowiedz