Wpis z mikrobloga

Mgr inż. Szumik Wygrywoski

Alma Mater: Politechnika Wrocławska
Kierunek: Informatyka
Specjalizacja: Inżyniera oprogramowania
Obecne stanowisko: Senior C++ Developer
Dochód miesięczny netto: 30 000 PLN

Zaręczony, 4 bliskich przyjaciół, własnościowe mieszkanie na osiedlu deweloperskim, na co dzień porusza się kilkuletnim Jaguarem XE zakupionym w salonie

TO POWINIENEM BYĆ JA TO POWINIENEM BYĆ #!$%@? JA ()
#przegryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChlopoRobotnik2137: Wiele rzeczy, ostatnie z nich sięgają nawet niewiele dalej niż parę lat wstecz, teraz to już #!$%@?, przepadło, ale jak tak analizuję swoje życie, to wszystko się sprowadza do patologicznej rodziny która zniszczyła mi banię doszczętnie, świadomie lub nie, robiła to od wczesnego dzieciństwa aż do teraz co jakiś czas bijąc patykiem, praktycznie już, zwłoki
  • Odpowiedz
@Szumikk: Dlaczego więc chłopie nie wytrzymałeś chwilę dłużej na tej uczelni? Spójrz na historię (dodawane wpisy, komentarze, plusowane) twojego kolegi z tagu (aczkolwiek postującego w 2021/2022) @Malala7. Wpisy z nutką magika, ciężkiego załamania i kresu wytrzymałości psychicznej. A teraz? Praca ZDALNA!!! jako programista, tytuł inżyniera z prestiżowej uczelni i komfortowe życie. A wiesz dlaczego? Bo podczas gdy jemu mózg podpowiadał, że "nie warto" i "to już koniec", on
  • Odpowiedz
@Szumikk: poczekaj czy ty sugerujesz że ktokolwiek postowałby 2 lata wcześniej po to żeby 2 lata później odwalic jakiegoś "trolla"? xD
To co ci podałem to autentyczny profil autentycznego człowieka, masz screena i zobacz sobie co gość wstawiał jeszcze nie tak dawno temu. A teraz? Tylko polityka i normickie rzeczy, w dodatku złapał za cycka na tinderze i ma zdalną robotę i na tagu #przegryw WCALE się nie
MathisKutha - @Szumikk: poczekaj czy ty sugerujesz że ktokolwiek postowałby 2 lata wc...

źródło: mozna_mozna

Pobierz
  • Odpowiedz
@Szumikk: Jesteśmy grupą ludzi, która chce pokazać, że z przegrywu i depresji DA się wyjść!!! Życie może być fajne! Przestudiuj profil podlinkowanego gościa, a sam się przekonasz, mówię to serio i z samymi dobrymi intencjami. Spadam bo faktycznie wygląda to na "przyczepienie" jak wspomniałeś, więcej pisać nie będę. Ale proszę zobacz, że da się inaczej.Podlinkowany gość nawet nie programował przed studiami, a teraz ma fajne życie. Ty za to wspominałeś,
  • Odpowiedz