Wpis z mikrobloga

@massh: Co Ty gosćiu opowiadasz
Przeciez pisalem o moim planie czyli QQQ na 536.44 i mialem longi,oczywiscie na Powellu wziąlem shotry,o ktorych pisalem,bo słyszalem jak zle sie wypowiada i na nich zarobilem 100 pkt(na tym shorcie)-chwile wczesniej ponad 80 pkt zarobilem-wstawialem screena,po czym napisalem,ze Powell cos swiruje i opowiada ze mozna ogarnać ten syf bez duzych zwolnien na rynku i od tego momentu QQQ wystartowało w powietrze,samo us100 zrobilo 200 pkt
Pobierz Questorius - @massh: Co Ty gosćiu opowiadasz
Przeciez pisalem o moim planie czyli QQQ...
źródło: sie
@massh: Dokładnie,od momentu mojego postu zarobiłem 100 pkt i sprzedałem,chwile wcześniej weszło mi ponad 80 punktow i równiez sprzedałem,zrobilem screena
Nastepnie poszlo 200 pkt do góry o czym pisałem,przeciez mowilem jakie jest moje zalozenie na dzisiaj-przeczytaj co napisalem
https://wykop.pl/wpis/73496443/moj-plan-wyglada-tak-patrze-i-obserwuje-sobie-qqq-

nastepnie czekałem co sie wydarzy,bo pisałem,ze qqq idzie na 356.44 i wszedłem w shorta na tym poziomie pod koniec sesji,który tym rezem nie wypłacił,po prostu trzymalem sie swojego zalozenia,ze qqq na 356.44
Pobierz Questorius - @massh: Dokładnie,od momentu mojego postu zarobiłem 100 pkt i sprzedałem...
źródło: sie