Aktywne Wpisy
Undying +538
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +802
Czemu więcej graczy nie korzysta z tv z odświeżaniem 120hz /144hz zamiast monitora gamingowego?
@Drmscape2: lol
@LordMrok: Bo monitor 1440p i 165Hz kupiłem za 700zł a taki TV kosztuje grubo ponad 1500 - 2000zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Często to też kwestia, zaskakujące, braku miejsca.
@ReeceWithouterpoon: Zatem to raczej twoja sytuacja jest mocno niestandardowa i kupno TV miało w twojej sytuacji jak najbardziej sens. Ja mam w tym momencie oczy 60 cm od monitora, na co mi, albo komukolwiek w podobnej sytuacji (a jesteśmy w zdecydowanej większości), duży telewizor zamiast monitora?
Tym bardziej śmianie się w taki sposób z ludzi, którzy TV do
Kupiłem dawno temu OLEDa bo cokolwiek innego to był szajs a monitory w tej technologii nie istniały, to jak podchodzą do tego inni mnie nie obchodzi.
Po prostu sobie zażartowałem jak to wygląda z mojej perspektywy.
Rozumiem też, że są stada "ślepych" nie widzących różnicy między fhd i 4k, tacy też TV nie kupią.
Powodów jest dużo, nie muszę ich wszystkich wypisać i zauważ, że