#p0lka #przegryw #blackpill Przegrywy, które tu cisna na kobiety i hipergamię sami o niej marzą, ale nie maja na to warunków ani pieniędzy i tyle w tym temacie xD
@Mamaboss: Oczywiście, sami by chcieli być Chadami i mieć ich przywileje. Ale że brakuje im tak naprawdę wszystkiego (nie mają ani urody, ani kasy ani charyzmy czyli żadnej z cech, która jest w mężczyznach najbardziej pociągająca), no to udają biednych, pokornych chłopaków z zasadami, którzy marzą o ślubie, dzieciach i domku z ogródkiem :))) Wiadomo, że jakby koleś ich pokroju zaczął fisiować to by się tylko skompromitował, więc stosują inną
@WyzwolonaPodrozniczka Niezły trolling ale nauczcie się pisać poprawnie po polsku bo dalej nie wiem jak to możliwe, że Polscy mężczyźni nie mają warunków żeby te hipergamie kobiet osiągnąć bo dokładnie tak wynika z tego zdania. ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak byś napisała Kali lubić Polska też bym zrozumiał i nie chodzi o bawieniu się w paliwode tylko o to, że z Twojego zdania gdyby nie znać kontekstu wynika, że mężczyźni marzą o hipergami kobiet tylko kobiety nie mogą jej osiągnąć bo mężczyźni nie mają warunków żeby im ją zapewnić np pieniędzy. I właśnie to, że nie umiesz się wysłowić i piszesz o hipergamii i toczysz takie g---o wojenki jest
no lipa lipa, zajebiście że miałem na niego wpływ
I przyznam, że bawi mnie to mocno.
Jak byś napisała Kali lubić Polska też bym zrozumiał i nie chodzi o bawieniu się w paliwode tylko o to, że z Twojego zdania gdyby nie znać kontekstu wynika, że mężczyźni marzą o hipergami kobiet tylko kobiety nie mogą jej osiągnąć bo mężczyźni nie mają warunków żeby im ją zapewnić np pieniędzy. I właśnie to, że nie umiesz się wysłowić i piszesz o hipergamii i toczysz takie g---o wojenki jest
@Hinode: przecież te które tutaj przebywają z reguły są upośledzone. Czego byś wiec oczekiwał?