Aktywne Wpisy
blvckie +1378
To co widzicie na zdjęciu to kombajn - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi do 5 tys. zł. Heder na drodze publicznej może być transportowany tylko na wózku za kombajnem.
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
PoItergeist +1450
Poblokowany dojazd do pracy, do sklepu, do najbliższej wsi i miasta. Super! #protest #protestrolnikow #bekazpisu
Mijają dwa miesiące od tamtego zdarzenia. Co teras?
Niedługo zamierzam znowu wyjechać, powstrzymać może mnie tylko znalezienie ciekawej pracy. Jednak ta podróż ma się trochę różnić od poprzedniej. Stawiam portal, na którym za pośrednictwem twittera będą pojawiać się materiały z mojej podróży, będzie też mapka z przebytą trasą, orientacyjnym położeniem i... sondą.
Tak, w tej podróży to nie ja wybieram cel :D Każdy internauta będzie miał możliwość zagłosowania na kierunek podróży. Ale to nie wszystko :D Głosowanie odbywać będzie się przy pomocy #dogecoin :D Każdy chętny będzie miał możliwość wpłacenia dowolnej kwoty dla wybranego kierunku. Pojadę w miejsce, które "zdobędzie" najwięcej doge-głosów. Oprócz tego przewiduję możliwość zamówienia pocztówki... oczywiście płatność #dogecoin :) Zdaję sobie sprawę że z głosów może mi na chleb nie starczyć, więc przed wyjazdem chciałbym zainwestować w koparkę, która generowałaby chociaż te 20 zł/dzień. Config mam już praktycznie gotowy, czekam na odpowiednią chwilę do zakupu.
Czekam na krytykę, pomysły, sugestie :)
#dogecoin #kryptowaluty #podroze #gwaihirpojechal #autostop
@psposki: Heh, m.in. Sosnowiec mam wpisany na potrzeby testów :D
W tym biznesie darmowy prąd do klucz do sukcesu ;)