Wpis z mikrobloga

  • 0
@Cauliflower: Nie mam pojęcia. Widziałam wczoraj pierwszy raz. Kobieta na targu mówiła, że bardziej krucha z tego co klienci mówią. Kształtem mi pasuje bardziej niż zielona do kimchi bo jest mniej głąbowata. Nawet małe, zielone nie mają takiej struktury. Jak mi się ukisi, to dam znać. Ogólnie sporo ich mieli na targu. @Niewiemja szukał nasion, ale coś krucho. Chyba, że się chce je kupić hurtowo

@Niewiemja Byś docenił, a nie Januszem
magnes125 - @Cauliflower: Nie mam pojęcia. Widziałam wczoraj pierwszy raz. Kobieta na...

źródło: 11

Pobierz
  • Odpowiedz
@magnes125: właśnie nie, nigdy nie miałem okazji, powiem więcej - nawet nie jadłem nigdy, ale wiem, że to dosyć uniwersalny składnik i można z nim tuzin rzeczy zrobić także nie wątpię, że znajdę dla niego zastosowanie w swojej kuchni lub zjem samodzielnie :D
  • Odpowiedz