Aktywne Wpisy

janusz_p0lak +367
#polityka #policzmymurzynow
JE Tusk. Trafniej się nie da. Nie wolno zapomnieć jakimi #!$%@? jest polska prawica.
JE Tusk. Trafniej się nie da. Nie wolno zapomnieć jakimi #!$%@? jest polska prawica.
źródło: image
Pobierz
badreligion66 +564
źródło: temp_file647032395450745849
Pobierz

Obiektywnie mówię: lubię Bosaka i szanuję go za błyskotliwość, umiejętność wypowiadania i wysławiania się, brak emocji, przekonywaniu o polskiej racji stanu.
Tylko czemu taki zdolny człowiek musi być katoradykałem? (╯︵╰,)
Gdyby w alternatywnej rzeczywistości istniał Krzysztof Bosak, umiarkowany konserwatysta lub tym bardziej centrysta to mógłby sam z powodzeniem powołać swoją partię i miałby mój głos. #polityka
@Maly_Jasio: To jest tego typu wada, jak u dziewczyny: ładna, zgrabna, oczytana, inteligentna, zabawna itd.
ale bierzesz ją do łóżka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Kutafonix215: to pułapka na nieuważnych i zabieganych, bo jeśli posłuchać Bosaka dłużej, to #!$%@? i tak wyjdzie w którymś momencie.
"Usuwanie ciąży przy zagrożeniu życia płodu jest niedopuszczalne, również karanie dziecka śmiercią za krzywdę wyrządzoną jego matce jest niewłaściwe"
Niedopuszczalne jest więc głosowanie kiedokolwiek na niego ani na jego podobnych. Posłuchać go można, ale tylko pod kątem zdolności oratorskich i profesjonalizmu w wystąpieniach publicznych, bo gość ma chyba wrodzony talent
@PanJawelPierwszy: Każdy, kto nie jest katotalibem, jest lepszą alternatywą (no może z wyjątkiem kryminalistów czy innego rodzaju zamordystów np. skrajnego lewactwa).
Jakich konkretnie cech? Uważam, że każdy polityk jest bardziej lub mniej #!$%@?, bo inaczej nie byłby politykiem. To nie jest zajęcie dla normalnych ludzi. Już Platon twierdził, że do polityki garną
źródło: IMG_4108
PobierzJa też nie jestem za Katolibanem. Z religii w polityce to uważam tylko, że trzeba pamiętać że chrześcijaństwo to nasze fundamenty jak filozofia Greków, prawo rzymskie od
@PanJawelPierwszy: Mam o politykach ogólnie niskie mniemanie, zazwyczaj głosuję taktycznie, aby nie dopuścić do władzy tych najbardziej #!$%@? (za takich uważam wszelkich zamordystów z jednego i drugiego ekstremum sceny politycznej).
Bosak jest właśnie takim zamordystą, choć sprawiającym dobre wrażenie na niewtajemniczonych. Nie wiem, czy to było zrównywanie z
Pozwolę sobie na krytykę tej postaci, jeśli nie masz nic przeciwko (zakładam, że nie masz).
Z jednej strony Sośnierz wydaje się lepszym wyborem od Mentzena, Bosaka czy innego Brauna (wygląda na bardziej wolnościowego) z drugiej jednak wydaje się być pozbawionym empatii i kręgosłupa Piotrusiem Panem w wersji kucowej. O braku empatii świadczą jego wypowiedzi o zwierzętach, czy też chlew,