Aktywne Wpisy

lronman +1667
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
źródło: temp_file1978085994806868946
Pobierz
Po co nosimy majtki?

![Bosak w TVP WORLD [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/edb9bf57605906a49d1f9758a75d97752ec688af492eb1690124d664019be60b,q80.jpg)

Jasne, że jest jakiś % fanatyków, ale normalny, świadomy obywatel w demokratycznym społeczeństwie oddaje w wyborach głos na partię której poparcie jego zdaniem jest w danym momencie najlepszym możliwym wyborem. Następnie śledzi wydarzenia polityczne, patrzy wybranym przez siebie politykom na ręce i po czterech latach rozlicza ich z wykonanej przez nich pracy w trakcie kolejnych wyborów.
#wybory
@SkoroTakUwazasz: według tych wymysłów pis nie powiniem dojść do władzy po po 8 lat
@Eithne: Ech, zielonka. Nie powinnam odpowiadać, ale co mi tam. "Wymysłów"? Do szkoły się cofnij poczytaj o społeczeństwie obywatelskim i o tym jak działa ustrój demokratyczny. Porównaj sobie co ludzie zarzucali PO 8 lat temu i dlaczego wtedy przegrała, a skalę tego co się odwala w tym kraju od tych 8 lat i w jakim