Aktywne Wpisy
piotrow +59
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +81
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Przecież dobrych próbek głosu trzeba by szukać w filmach zmiksowanych z odgłosami / muzyką z gier. Trzeba odpowiedni algorytm i ustawienia wybrać, bo można przeholować i potem okazuje się, że lepiej brzmi głos na modelu trenowanym 10 godzin niż na modelu trenowanym 15 godzin, bo głos staje się metaliczny. Z ryjem to samo. Jeszcze model nie podrobi brytyjskiego akcentu, który słychać kiedy mówi po polsku.
On mówi o pobiciu, a kiedy dostał #!$%@?? Trzy dni temu? Trening na danych testowych nie zajmuje #!$%@? 10 minut.
Tam jest mało światła na nagraniu i przez to są szumy. Pewnie nie raz skompresowane + słaby bitrate i w miejscu szumów pojawiają się artefakty.
Nie wiedzą co to perceptron, funkcja aktywacji, bias. Nie wiedzą, czym się różni uczenie nadzorowane od nienadzorowanego, jakie istnieją algorytmy ML i jakie są najpopularniejsze biblioteki, ale to fejk i #!$%@? XD
Ludzie w ogóle myślą, że to AI w 100% komputerowo generuje film tzn. wychodzi wtedy, że to CGI, a nie że to jest nałożone na wcześniej nagrany film. Żyrandol w ogóle się zgadza z jakimś starym zdjęciem na instagramie, więc to byłaby jakaś Oscarowa mistyfikacja XD
Zwyrol też pobrał z youtuba #!$%@? wie ile razy skompresowany film, wrzucił do Premiere Pro, #!$%@?ł 400% powiększenie i patrzy na artefakty, czy coś nie przenika XD
Te oczy #!$%@?, to może jakaś interpolacja klatek / bitrate? Na pewno wiem, że takie coś to ja widziałem już ponad 10 lat temu na yt w filmach mówiących o prezenterkach w TV, które są reptiliankami i nie mogą utrzymać ludzkiej formy, więc przez jedną klatkę mają oko / oczy jak u gada. No nie mówcie, że nigdy tego nie widzieliście? XD Wtedy deep fejków nie było, więc winni byli reptilianie.
Dla mnie to jest legit. Jak ktoś uważa inaczej, to zróbcie dla porównania deep fejka i zobaczymy.
#famemma #wardega #pandoragate
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To pokazuje jak bardzo szkodliwym rakiem są treści typu popscience. Powiedzą że coś jest super, że jest zajebiste i łatwe ale nigdy nie wytłumaczą jak to działa. Przeciętna osoba wypisujaca takie bzdury nigdy nie żąda sobie trudu żeby zautomatyzować najprostszą funkcję regresji, czy klasyfikacji. Nikt jej
Czemu mówi o Lidlu a był zatrzymany w Spar?
Czemu nie ma akcentu?
I czemu to video wlecialo od gości którzy nie znają stuu? Gdyby chciał to by wrzucił na swój kanał YT czy na ig
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.