Aktywne Wpisy
erebeuzet +174
różowa uparla sie, ze wyśle młodszą córkę do komunii.
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
marian-stefan +177
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Zaskoczyło mnie to ale nie może być inaczej. Bo skoro jest za wyjściem z UE a o kontaktach handlowych z Białorusią i Rosją nie ma mowy to 100% naszej dywersyfikacji handlowej spośród sąsiadów to byłaby Ukraina. Więc byśmy byli skazani na bliskość większą niż obecnie z państwami UE.
#ukraina #gospodarka #polityka
@masz_fajne_donice: dlaczego kłamiesz?
@masz_fajne_donice twierdzenia, że nie są za wyjściem z UE nic nie znaczą?
zrób fikołka konfedrusku
@Wokawonsky: Nie twierdzą że nie są za wyjściem z UE tylko że nie wyjdą jak nie będzie poparcia społecznego za tym to jest jak nie zdobędą wystarczającej ilości głosów.
Nie widzisz że przy każdej kwestii problemów z UE np podatek od aut spalinowych trąbią o wyjściu z UE?
Jak skomentujesz np ten filmik z Mentzenem który wrzuciłem? To jedyna partia
@masz_fajne_donice: twierdzą, że jeśli byłyby w społeczeństwie sygnały, że ludzie mają dość z UE i oni by rządzili, to zorganizowaliby referendum, żeby społeczeństwo mogło zadecydować.
@masz_fajne_donice: przecież "piątka mentzena" była wałkowana milion razy i nikt, kto chce poważnej dyskusji, nie przytacza jej w celu zdyskredytowania konfy.
@Wokawonsky: Poważna dyskusja i konfederacja to dwa różne światy.
Gdyby Kaczyński Tusk albo Hołownia taką piątkę zrobili to by konfederaci 10 razy dziennie to wrzucali 365 dni w roku.
Sami nie traktujecie swoich polityków i ich słów poważnie to kto ma was tak traktować?
https://www.tvp.info/39913497/w-trakcie-marszu-spalono-flage-ue-krzysztof-bosak-to-zgodne-z-prawem
@masz_fajne_donice: dyskutuję z tobą, nie z konfederacją. Jak widać poważna dyskusja i ty to dwa różne światy
@Wokawonsky: Kilka lat temu chodzili na marsze pod hasłem polexit i co niby nie chca? Oczyiwscie, że chca, ale sie schowali, bo póki co to jest niepopularne, tak samo jak nie nałasniaja taktycznie zamordyzmu za aobrce mimo, ze nadal za nim sa.
Bosak wyraxnie móił, że na razie społeczensto jest przeicwko polexitowi, wiec on nie bedzie za tym. Czyli wystarczy urobic społeczeństwo i hasło wróci.