Wpis z mikrobloga

@Pucuss: Jeśli kraje arabskie faktycznie chcą wyeliminować Izrael a nie tylko o tym gadają, to zapewne lepszej okazji od obecnej mieć nie będą przez najbliższe dziesięciolecia.
  • Odpowiedz
@azirck: raczej by wyeliminowac same siebie, zaczynajac cos, co skonczy Zachod z USA na czele.
Ale fakt ze przydaloby sie tam konkretnie posprzatac, wiec niech dadza nam dobry powod i zaczynamy oranie.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: Podobnie jak w przypadku ruskich, ja nie mam pewności czy ocenianie potencjalnych działań krajów arabskich należy rozpatrywać w kategoriach racjonalnego człowieka. Ja to rozumiem, Ty też, oni niekoniecznie.
  • Odpowiedz
@Pucuss: dziwne, bo nie wierze ze tam cos grubszego sie stanie, przeciwnie niz z ukraina gdzie jak takie newsy byly to kazdy wiedzial ze bedzie zle
  • Odpowiedz
kraje arabskie faktycznie chcą wyeliminować Izrael a nie tylko o tym gadają,

@azirck: Gadają, i to niezbyt przekonująco. Mają w dupie Palestynę tak jak mieli do lat 70-tych.
  • Odpowiedz
Jeśli kraje arabskie faktycznie chcą wyeliminować Izrael a nie tylko o tym gadają, to zapewne lepszej okazji od obecnej mieć nie będą przez najbliższe dziesięciolecia.

@azirck: Teraz to już trochę po ptokach, jakby zaczęli w weekend to mieliby jakieś szanse
  • Odpowiedz
@Pucuss: Ty przespałeś to co się stało? Przecież to jest na bank związane z sobotnim atakiem Hamasu i nadchodzącą operacją lądową w Gazie. Trudno się nie spodziewać odwetowych zamachów terrorystycznych w Izrealu po tym jak wejdą do Gazy.
  • Odpowiedz
Jeśli kraje arabskie faktycznie chcą wyeliminować Izrael

@azirck: xDD Powodzenia, atakowanie Izraela to samobójstwo i arabowie dobrze o tym wiedzą.
  • Odpowiedz