Wpis z mikrobloga

#wybory Dobra, na kogo zagłosować, żeby nie być zrobionym w siusiaka?

PiS... nawet nie komentuję
PO - lubię słuchać Tuska, ale mu nie ufam
Lewica - jak mają biegać z reklamówkami na granicę, to wolę nie
Konfa - niby jakiś sens, ale obyczajowo to straszne Ch... aborcja, zwierzaki
Hołownia - nie znam

Co powie wypok?
  • 40
  • Odpowiedz
@Escalade: Zapomniałem dodać, że przed restauracją jest protest wegan, którzy zachwalają KOtlety i lody, tylko mówią, że więcej gówna tam trzeba dodać i będą pyszne. Z kolei bardzo narzekają na placek, że to emisja CO2, że to nie postępowe jedzenie takich placków, że takie placki to twoja babcia robiła, że najlepiej to umrzyj dla ratowania środowiska i zjedz te kluski. Co wybrać? Trudna decyzja.
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Odbiegając już od tego wyżej to wymieniając od najgorszej możliwej dla mnie opcji.
Kofederuś - partia chorych umysłowo. Nawet PiS nie dorasta im do pięt poziomem popaprania. No i najbardziej pro ruska partia, zresztą ich koneksje z Kremlem co pewien czas wypływają. Spodziewałbym się po nich najgorszego.
PiS - złodziejstwa, bezczelności i pogardy dla prawa na taką skalę nie pokazała jeszcze żadna inna partia.
Lewica - garść sensownych pomysłów
  • Odpowiedz
  • 0
@7160 konfa mnie już w ch zrobiła z ograniczeniem praw nienarodzonych dzieci do godnej śmierci

I jeszcze do zwierząt się plują
Ebac ich
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Im mniej Korwina - tym mniej wolności w tej partii. Może być tak, że dojdą do władzy i połączą wady Konfederacji z wadami bandy czworga.
  • Odpowiedz
jesteś debilem

@Matf123: Rozwiniesz ten szczyt swojej inteligencji czy to za trudne? Zdania zlozone. Wiecej niz jedno i najlepiej logiczne i merytoryczne to poza Twoim zasiegiem?
  • Odpowiedz
Moim zdaniem scenę polityczną najlepiej rozdrobnić

@Werdna: Wlasnie dlatego wprowadono metode d'honta (a przynajmniej taie jest wytumaczenie)

Bylo tyle partii w sejmie ze praktycnie nie dalo sie rzadzic. NIe dalo sie uzyskiwac
  • Odpowiedz