Aktywne Wpisy
Doxori +1
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
Smykalke24 +5
#przegryw chłopini się umyła i zaraz pójdzie do sklepu. Szkoda że woda nie zmywa tłuszczu. Schudłam kilogram przez trzy dni. Ważę 120kg #grubabezmanleta
#bekazpisu #pytanie
Chyba oczywiste jest, że nie można wydać listu gończego bez podania danych, bo taki list jest bez sensu żadnego. Oskarżony ma prawo do zachowania prywatności i ochrony swojego wizerunku, oskarżony może być poszukiwany, wtedy do poszukiwania jest udostępniany jego wizerunek, jak przestaje być poszukiwany to jest zwyczajnie
Ale czy on jest "oskarżony"?
Czy on ma już oficjalnie przedstawione zarzuty?
Kiedy ten gość był jeszcze w Polsce PiSowska prokuratura nie zdążyła postawić mu zarzutów.
Czy zatem teraz, w Dubaju, już te zarzuty tam mu postawiła?
W sumie czy w innym kraju można komuś postawić zarzuty?
Ps.
Też nie jestem prawnikiem.
z fartem
@Adaslaw: xD pomyśl jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)