Wpis z mikrobloga

szczerze patrzac na same screeny z konwersacji stuu, boxdela i marcina dubiela z tymi 12-14 latkami (nie mowie o tych spotykaniach z nimi itd) to nie ma az takiej tragedii jest naprawde duzo mezczyzn najczesciej w wieku 25/35+ lat ktorzy pisza sto razy gorsze rzeczy i oprocz tego wysylaja nudesy mimo ze wiedza ze dziewczyna nawet nie jest legalna (czasami nawet pisali ze to nawet lepiej bo lubia takie „lolitki” ????) nie zlicze ile razy na snapie tacy do mnie albo do moich kolezanek pisali (i nadal to robia tylko teraz mam 15 lat wiec to mimo ze jest obrzydliwe i niemoralne to legalne) i to jest przykre ze takie osoby przez to ze nie sa osobami publicznymi nie zostana zlinczowane spolecznie bo wydaje mi sie ze to jedyny sposob dzieki ktoremu przestaliby to robic nie liczac zgloszenia na psy. ja albo moje kolezanki zazwyczaj wyzywalismy takich i blokowalismy ich albo po prostu tylko blokowalismy ale inni sa bardziej dojrzali a drudzy mniej i taka 12 latka moze z nim pisac, ogladac jego nudesy (co ja z czasem bedzie bardzo wyniszczac) i pod jego wplywem nawet sama mu cos wysylac szczegolnie jak np wychowuje sie bez ojca albo po prostu nie ma z nim dobrego kontaktu i ma daddy issues i wtedy moze w takim #!$%@? pedofilu widziec tate…